Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperä kärkivauhdissa Keniassa – Vihjasi uransa tulevaisuudesta: “Sen voin sanoa…”

Kalle Rovanperä
AOP

Rallin supertähti ja hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä on aloittanut Kenian MM-rallin vahvasti ja kirjautti keskiviikon testierikoiskokeella nopeimman ajan 3.32,4 noin puolen sekunnin turvin ennen M-Sport Fordin Ott Tänakia.

MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä hakee legendaarisesta Kenian MM-rallista tietysti voittoa, joka antaisi miehelle loistavat asetelmat kesän Viron ja Suomen ralleihin. Suomalainen on puolustava mestari Keniasta viime vuodelta.

– Totta kai tavoitteet ovat aika selkeät viime vuoden voiton jälkeen. Sitä lähdemme puolustamaan, Rovanperä kommentoi Rallit-sivuston mukaan.

– Nyt on kuitenkin jo nähty, että kaikki tiimit ovat lähempänä toisiaan kuin viime vuonna. Muillakin autot ovat nyt vahvempia, joten kova kisa on luvassa. Yritetään ajaa paras mahdollinen suoritus ja lähdetään haastamaan voitosta.

Nuoresta iästään huolimatta Rovanperä on ehtinyt jo ajaa MM-rallissa pitkään. Miehellä on jo taskussa maailmamestaruus viime kaudelta ja tälläkin kaudella suunta on vahvasti samansuuntainen. Miehen aiemmat kommentit sekä jo kerätty menestys, ovat saaneet monet spekuloimaan, ettei suomalaista ehkä nähdä mukana WCR:ssä kovinkaan pitkään.

– En tiedä huhuista, koska en ole lukenut juuri mitään mediasta Sardinian rallin jälkeen. Etteköhän te näe minut ajamassa ralliautoa jatkossakin, suomalainen paljasti tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Varmasti kilpailen rallin MM-sarjassa vielä ainakin jonkin aikaa. Sen voin sanoa, mutta en tiedä, kuinka pitkään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli