Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä Conor McGregorin seuraava vastustaja? – “Murhaisin hänet matossa”

Conor McGregor
AOP

Michael Chandlerin ja Conor McGregorin mahdollisella ottelulla ollaan kuhistu UFC-piireissä pitkään. Chandler on valmiina astumaan kehään irlantilaisen kanssa ja uskoo tietävänsä aseet tämän lyömiseksi.

The Ultimate Fighter- sarjan valmentajien, Michael Chandlerin ja Conor McGregorin välistä kohtaamista on saatu toistaiseksi odottaa. Kummankaan miehen viimeiset ottelut eivät ole sujuneet toivotulla tavalla, sillä molemmilla on allaan tappio Dustien Poirieria vastaan.

McGregoria ei olla nähty oktagonissa lähes kahteen vuoteen hänen murrettuaan jalkansa ‘’The Diamondia’’ vastaan käymässään kamppailussa.

Vaikka Chandler ei ole toiveikas sen suhteen, että McGregor-ottelu toteutuisi lähitulevaisuudessa, uskoo hän tietävänsä keinot irlantilaisen kukistamiseksi.

– Murhaisin hänet matossa, siitä ei ole pienintä epäilystäkään. Hän on erittäin ulottuva ottelija, joka osaa laskea etäisyydet oikein. Tämän takia häntä ei olla juurikaan pystytty viemään mattoon.

– Hän liikkuu todella hyvin ja osaa lyödä vastaan. Minulla on kuitenkin samoja ominaisuuksia, joiden avulla voittaisin helposti. Joten saa nähdä mitä tapahtuu. Voi olla, että tarjoaisimme uskomattoman näytöksen pystyssä, tai vien hänet mattoon.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit