Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolffilta pyyhkeitä Haasin suuntaan: “Hänelle annettiin turhan hätäiset potkut”

Mick Schumacher
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff ylistää Mick Schumacheria ja toivoo, että miehelle aukeaa kuljettajan paikka jonkun valmistajan pilttuusta ensi kaudella. Wolffin mukaan Schumacher sai turhan hätäiset potkut Haasilta.

Mick Schumacherin aika Haasilla sujui todella vaikeissa merkeissä. Tiimin auto lukeutui vuonna 2021 F1:n hitaimpiin, joten Schumacherin ainoa taistelu oli käytännössä silloista tallikaveria, Nikita Mazepinia vastaan.

Viime vuonna Schumacherille sattui alkukaudesta pari räikeää virhettä, joista hän ei näyttänyt pääsevän yli. Vaikka pisteitä alkoi tulla kauden edetessä, päätettiin Haasilla näyttää nourukaiselle lopulta ovea.

Schumacher työskentelee tällä hetkellä Mercedeksen reservikuljettajana ja on kerännyt kehuja Lewis Hamiltonilta sekä George Russellilta. Mersu-pomo, Toto Wolff kertoi median edessä Schumacherin työpanoksesta ja kritisoi Haasin tekemää erotuspäätöstä.

– Ensinnäkin on upeaa, että tiimistämme löytyy näin kypsä ja kokenut F1-kuljettaja. Saamme häneltä runsaasti arvokasta tietoa ennen kisaviikonloppuja.

– Toisaalta, jos George tai Lewis kärsisivät esimerkiksi ruokamyrkytyksestä, tietäisimme, että meillä on riveissämme laadukas tuuraaja.

– Vaikka hänestä on meille paljon hyötyä, toivoisin hänen itsensä kannalta, että hän pääsisi kilpailemaan säännöllisesti. Kunnioitan muiden päätöksiä, mutta mielestäni hänelle annettiin turhan hätäiset potkut Haasilta.

Lähde: Speedcafe

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1