Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti oikoo itseensä kohdistuneita rasismisyytöksiä: “Ihmiset ovat tulkinneet kommenttini Kyrgiosista väärällä tavalla”

Stefanos Tsitsipas
AOP

Stefanos Tsitsipas pyytää anteeksi vuoden takaisia kommenttejaan Nick Kyrgiosista. Miehet kohtasivat viime vuoden Wimbledonissa kuumaverisessä ottelussa, jonka jälkeen Tsitsipas antoi kyseenalaisia lausuntoja australialaispelaajasta.

Perinteikäs Wimbledonin tennisturnaus lähestyy kovaa vauhtia, mutta viime vuoden tapahtumat ovat vielä hyvin muistissa. Yksi turnauksen mielenkiintoisimmista otteluista käytiin Stefanos Tsitsipasin ja Nick Kyrgiosin välillä.

Lämminverinen kamppailu oli useaan otteeseen lähellä riistäytyä käsistä pelaajien solvattua toisiaan pelin aikana. Tsitsipas löi ottelun tuoksinassa pallon turhauteena katsomoon, jonka jälkeen hän yritti osua myös vastustajaansa.

Pelin jälkeen kreikkalainen purki pettymystään lehdistötilaisuudessa ja lausui omalaatuisia kommentteja australialaisesta. Tsitsipas syytti Kyrgiosia epäammattimaisuudesta ja väitti tämän tuovan tennikseen koripallokentillä nähtävää asennetta.

Miehen kommentit ovat nähtävillä Netflixin suositussa Break Point-sarjassa, ja jakson nähtyään osa katsojista on syyttänyt Tsitsipasia rasismista. Pelaaja kertoo tulleensa väärinymmärretyksi, mutta pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa.

– Tietooni on tullut, että jotkut ihmiset ovat tulkinneet kommenttini Kyrgiosista väärällä tavalla. Haluan tehdä selväksi, etten tue rasismia missään muodossa.

– Tarkoitukseni ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä. Kommentoin vain tiettyjä asioita hänen pelaamisessaan ja vertasin niitä elementteihin, joita yleensä nähdään koripallokentillä.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis