Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Wilma Murto ylivoimaiseen voittoon Puolassa – Naisen kilpailu oli kaatua erikoiseen tekijään heti alussa

Wilma Murto Puolan EM-joukkuekilpailussa
AOP

Yleisurheilun EM-joukkuekilpailut ovat parhaillaan käynnissä Puolassa. Suomi tavoittelee 16 muun Euroopan kärkimaan kanssa paikkaa kymmenen parhaan joukkoon.

Wilma Murto otti Suomelle ensimmäisen lajivoiton Puolan kisoista, kun nainen taivutti seiväshypyn voittoon tuloksella 471.

Murron voitto irtosi selvällä erolla, sillä Sveitsin Angelica Moser ja Tshekin Amálie Švábíková ylittivät korkeuden 460.

– Kisa meni yllättävän hyvin. En tiedä, onko paineen ja erikoisten sääntöjen ansiota, että sieltä tulee joku leijona luolasta, kun on tiukka paikka, ja hyppy kulkee paremmin kuin odotin, Murto iloitsi Urheiluliiton sivuilla.

Joukkuekilpailussa rimalajien säännöt ovat hieman erilaiset, sillä seiväs- ja korkeushypyissä riman saa pudottaa koko kilpailun aikana vain neljä kertaa. Kilpailu päättyy siis neljänteen pudotukseen, kun normaalisti kilpailu päättyy, kun rima putoaa kolmesti peräkkäin.

Murron kilpailu alkoi hieman huterasti, sillä rima tuli kertaalleen alas korkeudesta 425 ja kahdesti korkeudesta 450. Tämän jälkeen seuraava pudotus tiesikin siis kilpailun päättymistä, mikä lisäsi varmasti suomalaisella painetta seuraaviin korkeuksiin.

– Hyppääjät eivät ole kovin tyytyväisiä tähän sääntöön. Muissa lajeissa oudoista säännöistä on luovuttu, mutta rimalajeissa niistä on yhä pidetty kiinni. Tänään ei ihan käynyt köpelösti minulle, Murto pohti.

Suomi on toisen päivän jälkeen pistetilanteessa kahdeksantena. Sunnuntain kisapäivä on ennakolta Suomelle ehkäpä hieman heikompi, mutta tavoite kymmenen parhaan joukkoon pääsystä on edelleen hyvällä mallilla ja tavoitettavissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized