Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Hän on NBA:n odotetuin pelaaja sitten LeBron Jamesin – Ykkösvaraus paljasti h-hetkestä: “Elämäni pisimmät minuutit”

Victor Wembanyama on NBA:n ykkösvaraus
AOP

Victor Wembanyama varattiin odotetusti ensimmäisenä NBA:n tämän vuoden varaustilaisuudessa.

NBA:n varaustilauksen ykkösvaraus oli odotetusti ranskalainen superlupaus Victor Wembanyama. Vasta 19-vuotiaan nuorukaisen ympärillä on pyörinyt melkoinen mylly koko vuoden, kun nuoren lahjakkuuden saapumista NBA:han on odotettu malttamattomina.

Nuoren superlahjakkuuden varasi San Antonio Spurs, joka pääsi valitsemaan ensimmäisenä. Se, että Spursin valinta osui Wembanyamaan, ei varmastikaan yllättänyt ketään – ei edes miestä itseään. Siitäkin huolimatta nuorukainen tunnusti, että minuutit ennen h-hetkeä olivat pitkiä.

– Ne olivat elämäni pisimmät viisi minuuttia, Wembanyama tunnusti.

Mies kertoi pyörritelleensä mielessään useasti hetkeä, kun NBA:n komissaari Adam Silver lausuisi tämän nimen.

– Sitä on vaikeaa kuvailla. Paras tunne, minkä olen koskaan kokenut. Tämä on ollut varmaankin elämäni paras ilta. Olen unelmoinut tästä niin pitkään, Wembanyama kertoi varaustilaisuuden jälkeen

Viime kauden nuori mies pelasi Ranskan pääsarjaa pelaavan Metropolitans 92:n riveissä. Wembanyama valittiin liigan historian nuorimpana pelaajana kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nuorukainen oli niin pisteissä, levypalloissa kuin torjunnoissakin kauden kärkinimi.

Nuorukaiseen kohdistetut odotukset ovat jo nyt valtavat ja miehestä leivotaan kovaa vauhtia NBA:n suurinta tähteä sitten LeBron Jamesin.

– NBA on kova liiga. Yritän oppia mahdollisimman nopeasti, koska haluan voittaa mestaruuden, nuori mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo