Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Jännittävä loppuratkaisu Kenian MM-ralliin! – Kalle Rovanperän asema MM-rallin kärjessä vankistui

Kenian MM-ralli, Kalle Rovanperä
AOP

Rallin MM-sarjaa on ajettu tällä viikolla Keniassa. Legendaarisen safari-rallin vei jännittävän kaksinkamppailun lopuksi Toyotan Sebastien Ogier. Kalle Rovanperä joutui taipumaan tallikaverilleen tiukassa päätöspäivässä.

Toyotan kaksikko Kalle Rovanperä sekä Sebastien Ogier olivat koko viikonlopun kuin omassa luokassaan. Ogier nakutteli pohja-aikoja perjantaina, kun Rovanperä puolestaan hallitsi lauantaita. Hallitseva maailmanmestari Rovanperä jahtasi Ogieria tiukasti päätöspäivänä, mutta lopulta kokenut ranskalainen oli vahvempi.

Toyotan viikonlopun kruunasivat Elfyn Evansin kolmossija sekä Takamoto Katsutan neljäs sija.

Rovanperä, Ogier sekä Evans kärsivät kaikki ek:lla 18 moottorin ylikuumenemisesta. Rovanperä näytti saavuttavan Ogierilla ongelmien johdosta jopa kymmenellä sekunnilla, mutta kavensi eroa lopulta noin neljällä sekunnilla.

Esapekka Lapin viikonloppu oli hieman kaksijakoinen. Safari-ralli alkoi suomalaisella vaikeuksilla, kun heti testierikoiskokeella kardaaniakseli rikkoutui. Hyundai-kuski löysi kuitenkin hyvän vauhdin itse kilpailun alussa, kunnes ongelmat palasivat lauantaina. Kardaaniakseli rikkoutui uudestaan ja kärkisijat karkasivat mieheltä. Sunnuntaina sama ongelma jatkui ja mies taisteli lopulta sijalle 12.

Rovanperä kasvatti kakkossijansa myötä johtoasemaansa MM-sarjan kärjessä. Rovanperän ero toisena MM-sarjassa olevan Hyundain Thierry Neuvilleen on nyt 37 pistettä. Neuville oli Keniassa Power Stagen nopein ennen Ott Tänakia ja Rovanperää.

MM-sarja jatkuu Viron rallilla neljän viikon päästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli