Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Aktivistit iskivät legendaariseen urheilutapahtumaan – Pelaajat joutuivat järjestyksenvalvojien rooliin

Just Stop Oil aktivistit iskivät krikettitapahtumaan
AOP

Ilmastoaktivistit ovat iskeneet Isossa-Britanniassa jälleen. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui The Ashes krikettitapahtuma.

Just Stop Oil -järjestön mielenosoittajan häiritsivät hetkellisesti Englannin ja Australian välistä krikettiottelua keskiviikkona. Kaksi järjestön mielenosoittajaa ryntäsi kesken ottelun kentälle yrittäen levittää oranssia pulveria ympäri kenttää.

Pelaajatkin joutuivat tapauksen myötä järjestyksenvalvojan saappaisiin, sillä Englannin laitahyökkääjä Jonny Bairstow sekä joukkueen kapteeni Ben Stokes pysäyttivät mielenosoittajat ja auttoivat poistamaan heidät kentältä.

Just Stop Oil on aktivistijärjestö, joka vastustaa fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Järjestö otti tapahtumien jälkeen vastuun teosta ja kirjoitti lausunnon Twitterissä.

– Just Stop Oilin kannattajat ryntäsivät Lord’s Cricket Groundin kentälle oranssin jauhemaalipilven vallassa ja häiritsivät Englannin ja Australian välistä toista Ashes 2023 -testiä.

– Ei vain ole reilua antaa lupaa uudelle öljylle, kaasulle ja hiilelle samalla, kun ilmastokriisi kolkuttaa meitä ovella.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Just Stop Oil -aktivistit ovat iskeneet ison profiilin urheilutapahtumiin. Keväällä kohteiksi joutuivat muun muassa rugbyn Englannin Valioliigan loppuottelu sekä Snookerin MM-kilpailut, missä mielenosoittajien levittämä oranssi pulveri vaurioitti Snooker-pöytää.

The Ashes tapahtumassa välikohtauksesta selvittiin nopeasti ja pienen siivouksen jälkeen peliä päästiin jatkamaan.

Lord’sin stadionin omistavan Marylebone Cricket Clubin toimitusjohtaja Guy Lavender sanoi tuomitsevansa mielenosoituksen “mitä jyrkimmin”.

– Heidän toimintansa ei ainoastaan vaaranna heitä itseään ja kentällä työskenteleviä, vaan he ovat jatkuvasti osoittaneet täydellistä piittaamattomuutta ihmisiä kohtaan, jotka maksavat osallistumisestaan tapahtumiin, Lavender kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut