Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden Staten supertähdet kommentoivat NBA:n jättisiirtoa: “Tämä on hullu bisnes”

Chris Paul
AOP

Konkaripelaaja Chris Paul jatkaa pelejään ensi kaudella Golden State Warriorsin paidassa. Toissakauden mestarijoukkueen pelaajat, Steph Curry ja Klay Thompson kertovat mielipiteensä Paulin saapumisesta.

Phoenix Suns lähti viime kauteen valtavin odotuksin ja joukkue lukeutui NBA:n suurimpien mestarisuosikkien joukkoon Kevin Duratin mukaantulon myötä. Matka tyssäsi kuitenkin pudotuspeleissä Los Angeles Lakersia vastaan, joka oli valtaisa pettymys.

Sunsin runkoon oli odotettavissa muutoksia kesän aikana, mutta Chris Paulin siirtyminen Golden State Warriorsiin oli silti suuri yllätys. 38-vuotiaalle konkarille tarjoutuu todennäköisesti viimeinen tilaisuus taistella mestaruudesta tulevalla kaudella.

Miehen uudet joukkutoverit, Klay Thompson ja Steph Curry olivat innoissaan kauppojen varmistuttua.

– On valtava kunnia päästä pelaamaan sukupolvemme parhaimpien joukkoon kuuluvan pelaajan kanssa. Samaan aikaan se on hieman outoa, sillä olemme kohdanneet useaan otteeseen kentällä. Hän on ollut osa joukkueita jotka ovat päättäneet kautemme vuosien varrella, Thompson tuumi.

– Kuten kaikki tietävät, tämä on hullu bisnes, Curry kertoi.

– Kukaan ei olisi uskonut tämän olevan mahdollista vielä puoli vuotta sitten. Jokainen Chrisin edustama joukkue on parantunut hänen ansiostaan.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo