Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lisää loistavia suomalaisuutisia NBA:sta! – Lassi Tuoville huippupesti Lauri Markkasen Utah Jazzista

Lassi Tuovi päävalmentaja Suomen miesten koripallomaajoukkue
AOP

Torstaille saatiin useampikin loistava suomalaisuutinen rapakon takaa NBA:sta: Susijengin nuori lupaus Mikael Jantunen ja päävalmentaja Lasse Tuovi pääsevät mukaan liigan kesäliigaan.

Uutisoimme aikaisemmin, kuinka Mikael Jantunen valittiin NBA:n viime vuosien kärkijoukkueisiin kuuluvan Golden State Warriorsin kesäliigajoukkueeseen.

NBA:n kesäliigassa nähdään myös lisää suomalaisväriä, sillä myös Susijengin päävalmentaja, Lasse Tuovi, on mukana kesäliigassa.

Tuovi on saanut kutsun Utah Jazzin kesäliigajoukkueen valmennusryhmään. Tuovi matkasi Salt Lake Cityyn heti NBA:n varaustilaisuuden jälkeen. Jazz pelaa Salt Lake Cityn ja Las Vegasin kesäliigat heinäkuun aikana.

– Utah Jazzin organisaatiolle ja päävalmentaja Will Hardylle suuri kiitos tästä mahdollisuudesta, Tuovi kommentoi Koripalloliiton sivuilla.

– Tämä on myös osoitus siitä, miten hyvät suhteet meillä Susijengissä on Utah Jazzin suuntaan.

Utah Jazz on suomalaisille tietysti Lauri Markkasen myötä erityisen tuttu. Varusmiespalvelua suorittava Markkanen ei ole joukkueen vahvuudessa mukana kesäliigassa, niin kuin ei moni muukaan joukkueen avainpelaaja. Kesäliigan tarkoituksena onkin kehittää ja valmistaa erityisesti nuoria liigaan varttuja pelaajia.

Tuovi näkee lyhyen valmennuspestin suurena mahdollisuutena myös Susijengille.

– Täydellä varmuudella täältä tarttuu jotain mukaan myös Susijengin valmennukseen. Voin vaihtaa paljon tietoa ja selvittää asioita puolin ja toisin, Tuovi pohtii.

– Olisihan yhtä lailla hienoa näin suomalaisesta näkökulmasta jättää Jazzin pelikirjaan joitain jälkiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo