Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä huima mahdollisuus! – Vastus on juuri sopiva

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtasella on loistava mahdollisuus tehdä jättitemppu. Virtanen pelaa torstaina pääsystä Wimbledonin Grand Slam -turnaukseen. Suomalainen on edennyt karsinnoissa kolmannelle eli ratkaisevalle kierrokselle ja kohtaa hyvinkin mieluisan vastustajan. Mikäli Virtanen voittaa nähdään Wimbledonissa kaksi suomalaispelaajaa kaaviossa.

Suomen Otto Virtanen on pelannut nihkeän nurmikauden alun jälkeen vakuuttavaa tennistä Wimbledonin Grand Slam -turnauksen karsinnoissa. Virtanen on marssinut karsintojen kolmannelle kierrokselle erätappioitta.

Virtanen kohtaa torstaina pelattavassa ottelussa Hollannin Gijs Brouwerin, jonka suomalainen kaatoi aiemmin tämän vuoden helmikuussa hallikisassa suoraan kahdessa erässä.

Virtanen on karsinnoissa kaatanut ensin Sveitsiä edustavan Henri Laaksosen suoraan kahdessa erässä ja toisella kierroksella Japanin Rio Noguchin samoin lukemin. Laaksosta vastaan Virtanen antoi yhden murtopallon. Noguchia vastaan suomalainen menetti kertaalleen syöttönsä, mutta mursi japanilaisen syötön neljästi.

Hollantilaisvastustaja kaatoi ensimmäisellä karsintakierroksella Iso-Britannian Luca Pown suoraan kahdessa erässä ja syöttämällä erinomaisesti. Toisella kierroksella Brouwer kaatoi haastajaturnauksissa usein Virtasen kohdanneen Itävallan Jurij Rodionovin 2-0 -erin menettämättä syöttöään kertaakaan. Itävaltalaista vastaan Brouwer antoi kuitenkin yhden murtopallon.

Virtanen on pääsystä kolmannelle karsintakierrokselle tienannut jo reilut 30 tuhatta puntaa. Mikäli suomalainen selvittää tiensä pääsarjaan tulee tilille reilun 50 tuhannen punnan nousu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis