Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Lähtöasetelmat Itävallan GP:seen selvillä – Paalupaikasta saatiin aikaan kova kamppailu

Max Vertsappen Itävallan aika-ajoissa paalulle
AOP

Itävallan GP:seen pääsee lähtöruudusta yllätyksettömästi Red Bullin Max Verstappen. Hollantilainen joutui kuitenkin jopa hieman tiukille aika-ajoissa Ferrarin Charles Leclercin kanssa.

F1-karavaani on matkannut täksi viikonlopuksi Itävaltaan kauden yhdeksänteen osakilpailuun. Perjantaina ajettiin viikonlopun ainoat harjoitukset sekä aika-ajot sunnuntain osakilpailua varten.

Aika-ajojen kärkinimi ei taida tulla kenellekään yllätyksenä: Red Bullin Max Verstappen pääsee sunnuntain kilpailuun paalupaikalta, kuten jo viidesti aiemminkin tällä kaudella. Ihan helpolla hallitseva maailmanmestari ei kuitenkaan päässyt, sillä Ferrarin Charles Leclerc laittoi hollantilaisen tiukille. Leclercin tallikaveri Carlos Sainz nappasi kolmannen lähtöruudun.

Hieno onnistuminen aika-ajoissa nähtiin McLarenin Lando Norrisilta, joka ajoi neljänteen lähtöruutuun. McLarenin aamupäivän harjoitukset eivät sujuneet nappiin, joten onnistuminen aika-ajoissa oli hieno parannus tallilta ja kuljettajalta.

Lewis Hamilton ja Fernando Alonso pääsevät strattaamaan sunnuntain kilpailuun kolmannesta rivistä.

Alfa Romeon Valtteri Bottas jäi Q2:seen ja lähtee sunnuntain kilpailuun lähtöruudusta 14. Suomalainen pääsi nipin napin viimeisenä kuljettajana Q2:seen mukaan, mutta enää kymmenen parhaan joukkoon miehen rahkeet eivät riittäneet.

Aika-ajoissa nähtiin jälleen paljon hylättyjä kierrosaikoja. Mercedeksen George Russell oli yksi niistä kuljettajista, joka erityisesti kärsi hylätyistä ajoista ja brittikuljettaja jäikin Q2:seen ja strattaa lähtöruudusta 11.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized