Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Käsittämätön ratkaisu jätti Valtteri Bottaksen jumbosijalle – Max Verstappen ylivoimaiseen voittoon sprinttikisassa

Max Verstappen sprinttikisan voittoon Itävallassa
AOP

Max Verstappen jatkoi Itävallan F1-viikonloppun dominointia ja ajoi lauantain sprinttikilpailun ylivoimaiseen voittoon. Valtteri Bottaksen viikonloppu ei ihan yhtä hyvin toistaiseksi suju, sillä suomalainen jäi sprintissä koko joukon viimeiseksi.

MM-sarjaa hallitseva Max Verstappen oli Itävallan sprintissä ylivoimainen. Hollantilainen pääsi kauden toiseen sprinttiin paalupaikalta ja tyylitteli voittoon, jättäen tallikaverinsa Sergio Perezin ja Ferrarin Carlos Sainzin kauas taakseen.

Perez pystyi nappaamaan Verstappenilta johtoaseman heti lähdön jälkeen, mutta hollantilainen taisteli sen takaisin itselleen ja karkasi haastajilta kauas. Mies ohitti ruutulipun 21 sekuntia ennen tallikaveriaan Pereziä.

Sainz ajoi kilpailussa kolmanneksi. Ferrari-kuljettajan takana sijat nappasivat Aston Martinin Lance Stroll ja Fernando Alonso. Haasin Nico Hulkenberg jatkoi jo sprintin aika-ajoissa löytynyttä hyvää virettä ja ajoi upean kilpailun myötä kuudenneksi.

Alpinen Esteban Ocon ja Mercedeksen George Russell nappasivat kaksi viimeistä pistesijaa.

Alfa Romeon tekeminen ei paljoa aamupäivän aika-ajoista parantunut. Sprinttikilpailusta muodostui tallin osalta täydellinen mahalasku ja Valtteri Bottas sekä Zhou Guanyu sijoittuivat koko joukon viimeisksi.

Jumbosijalle ajanut Bottas oli ainoa kuljettaja, joka lähti kilpailun lämmittelykierrokselle epävakaan sään alla medium-renkailla. Kaikilla muilla oli välikelin renkaat alla. Suomalainen jouduttiinkin ottamaan varikolle lämmittelykierrokselta.

Mies kertoi kilpailun jälkeen, että rengasvalinta oli osa tallin uhkapelistrategiaa, joka ei lopulta kantanut hedelmää.

– Ei mitään menetettävää. Odotettiin, jos sade loppuisi. Ei loppunut. Ei toiminut strategia, Bottas harmitteli Viaplayn haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1