Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen sprintin aika-ajot täysin penkin alle – Toiseen lähtöriviin saatiin yllätysnimi

Valtteri Bottas motivoituneena Itävallan GP:seen
AOP

Itävallan GP.ssä lauantai on omistettu sprinttikilpailulle. Aamupäivällä ajettiin aika-ajot ja iltapäivästä kisataan 100km sprinttikilpailu.

Max Verstappen jatkoi viikonlopun dominointia ja ajoi sensaatiomaisella esityksellä sprinttikilpailun paalupaikalle. Kovaa vauhtia kohti kolmatta maailmamestaruuttaan matkaava Verstappen jätti taakseen tallikaverinsa Sergio Perezin sekä perjantain aika-ajoissa hyvää vauhtia pitäneen McLarenin Lando Norrisin.

Aika-ajojen loppuvaiheessa Verstappen ajoi kaksi huimaa kierrosaikaa, joihin haastajat eivät pystyneet vastaamaan. Perjantaina vaikeuksia kohdannut Perez jäi Verstappenista puoli sekuntia ja sijoittui toiseksi.

Erityisesti Haasin Nico Hulkenberg oli yksi päivän suurimpia yllättäjiä ja mies ajoikin erinomaiset aika-ajot varmistaen paikan toisesta lähtörivistä tulevaan sprinttikisaan. Miehen taakse jäivät muun muassa Ferrarin kaksikko Carlos Sainz ja Charles Leclerc, joiden oli tyytyminen kolmanteen lähtoriviin.

Aston Martinin aamupäivä sujui kohtalaisen hyvin ja Fernando Alonso sijoittui seitsemänneksi ja Lance Stroll kahdeksanneksi. Alpinen Esteban Ocon ja Haasin Kevin Magnussen täydensivät kärkikymmenikön.

Valtteri Bottas oli aika-ajoissa pahoissa ongelmissa ja jäi lopulta viimeiseen lähtöriviin sijalle 19. Bottaksen mukaan erityisesti renkaiden lämmittämisen kanssa oli ongelmaa, joka johti surkeaan lähtoruutuun. Myös vaihtelevat sääolot aiheuttivat Alfa Romeolle vaikeuksia.

– Tuntuu siltä, että olemme olleet koko kauden hieman ongelmissa renkaiden lämmittämisen suhteen vaihtelevissa olosuhteissa tai viileässä säässä. Tällä hetkellä emme ymmärrä oikein, mistä on kyse. Tiedämme, että automme on parempi kisavauhdissa, mies harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1