Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori haastaa kolminkertaisen Grand Slam -mestarin Wimbledonissa: “Lajilegendoja vastaan aina pieni extrakipinä”

Emil Ruusuvuori haastaa Stan Wawrinkan Wimbledonin avauskierroksella
AOP

Legendaarinen Wimbledonin tennisturnaus polkaistaan pääsarjan osalta käyntiin huomenna maanantaina.

Mukana on myös Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori, joka saa heti ensimmäisellä kierroksella tiukan vastuksen. Suomalainen kohtaa avauskierroksella nimittäin kokeneen itävaltalaisen, Stan Wawrinkan.

– Hän [Wawrinka] on todella vaarallinen pelaaja, jolla on todella paljon voimaa kehossa. Koitan laittaa iso miehen liikkumaan. Katsotaan sitten, miten pelissä käy.

– Tuollaisia lajilegendoja vastaan on aina ekstrakipinä. Ruusuvuori tuumi tulevasta vastustajastaan.

Vaikka Wawrinkan kultainen aikakausi sijoittuikin jo lähes kymmenen vuoden taakse, ei Ruusuvuoren pidä kokenutta miestä aliarvioida. Sveitsiläinen tietää, mistä Grand Slam -turnauksissa on kyse, sillä 38-vuotias Wawrinka on kolminkertainen Grand Slam -voittaja vuosilta 2014-2016.

ATP:n rankinglistalla Ruusuvuori on parhaillaan sijalla 45 ja Wawrinka sijalla 87. Suomalainen pääseekin ainakin sijoitusten puolesta siis pienenä ennakkosuosikkina otteluun. Suomalaisella on taskussaan myös voitto kaksikon edellisestä kohtaamisesta viime vuodelta ATP Masters -kisasta Kanadasta.

– Vanhempien kavereiden haasteena on se, että muutamissa matseissa he pystyvät pelaamaan omalla vanhalla tasollaan, Ruusuvuori muistuttaa.

Ruusuvuori lähtee maanantaina strattaavassa Wimbledonissa metsästämään uransa parasta arvoturnauksen sijoitusta. Suomalaisässän paras sijoitus Grand Slam -turnauksissa on toinen kierros viime vuoden Wimbledonista. Jo pelkkä legendaarisessa turnauksessa pelaaminen on Ruusuvuoren mukaan kuitenkin jo iso juttu itsessään.

– Kyllä se on vain joka vuosi oma juttunsa, kun tänne tulee ja pääsee pelaamaan. Kehossa ja mielessä on sopiva jännitys, niin kuin kuuluukin olla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis