Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen kruunasi Itävallan kisaviikonlopun näytöstyyliin!

Max Verstappen juhli itävallan GP:n voittoa
AOP

Max Verstappen juhli Itävallan GP:n voittoa ennen Ferrarin Charles Leclerciä ja tallikaveriaan Sergio Pereziä.

F1-kauden yhdeksäs kisaviikonloppu saatiin päätökseen sunnuntaina Itävallassa Red Bull Ringillä yllätyksettömän osakilpailun myötä.

Red Bullin Max Verstappen dominoi koko viikonloppua, eikä sunnuntain kilpailu ollut poikkeus. Hollantilainen ajaa kiistatta tällä hetkellä koko sarjan ylivoimaisesti parasta autoa, mutta pelkän auton varaan ei miehen menestystä voida laittaa. Kovaa vauhtia kohti kolmatta peräkkäistä maailmanmestaruuttaan ajava Verstappen pitää päänsä kylmänä eikä tee virheitä. Mies on tällä hetkellä täysin muilta saavuttamattomissa.

Hetken aikaa kilpailua johtanutkin Ferrarin Charles Leclerc ajoi toiseksi ja kärkikolmikon kruunasi hienon kilpailun ajanut Red Bullin Sergio ‘Checo’ Perez. Meksikolainen starttasi kilpailuun lähtöruudukon loppupuolelta, mutta kipusi tasaisen vahvasti aina podiumille saakka.

McLarenin Lando Norris ajoi niin ikää hienon kilpailun. Mies taipui Ferrarin Carlos Sainzille, mutta nappasi silti hienosti viidennen sijan.

Mercedeksen Lewis Hamilton oli pahoissa vaikeuksissa heti kilpailun alusta alkaen. Brittikuljettaja ei saanut pidettyä autoaan ratarajojen sisällä ja miehelle lätkäistiin, monen muun kuljettajan tavoin, aikasakko radan rajojen ylittämisestä. Seitsenkertainen maailmanmestari selitti kilpailun aikana tiimiradiossa, ettei tämän auto kääntynyt mutkissa toivotulla tavalla, jonka vuoksi ratarajat paukkuivat.

Aikarangaistukset taisivat ollakin Itävallan osakilpailun kiinnostavin asia, sillä voittajasta ei tälläkään kertaa saatu kunnon kilpailua aikaan.

Valtteri Bottas jäi kilpailussa sijalle 16.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1