Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullin kuljettelivat kahinoivat keskenään – Tallipomolta selvä näkemys syyllisestä: “Ei hyvää tiimityötä”

Helmut Marko ei ollut tyytyväinen Red Bull kuljettajien kahinointiin
AOP

Red Bull pomo Helmut Marko totesi, ettei Sergio Perezin toiminta Itävallan sprintin alkukahinoissa ollut “hyvää tiimityötä” meksikolaiselta.

Red Bullilla kuohui Itävallan lauantaisen sprinttikilpailun jälkeen, sillä tallin kuljettajat Max Verstappen ja Sergio Perez melkein kolistelivat peltejä keskenään kisan alussa.

Verstappen pääsi kilpailuun paalupaikalta, mutta Perez kuittasi hollantilaisen ohi heti radan ensimmäisessä mutkassa. Toiseen mutkaan meksikolainen menetti kuitenkin asemiaan ja Verstappen otti kärkipaikan takaisin itselleen.

Kaikessa tohinassa Red Bull -duo oli lähellä kolaroida tosiaan. Pahimmilta vältyttiin, mutta molemmat kuljettajat olivat läheltä piti -tilanteesta tuohuksissa ja ilmaisivat tyytymättömyytensä tiimiradioissa.

– Hän työnsi minut pois, mitä v*ttua!, Verstappen avautui tiimiradiossa.

– Mikä Maxia vaivaa?, Perez puolestaan ihmetteli.

Verstappen ajoi lopulta kilpailun voittoon reilulla erolla, mutta tilanteen jälkipuinti on jatkunut tallin sisällä. Tallipäällikkö Christian Horner muistutti molempia kuljettajia, että heidän pitää “ajaa kovaa, mutta reilusti”.

Red Bullin pitkäaikainen asiantuntijalla, Helmut Markolla, oli kuitenkin selvä näkemys siitä, kumpi kuljettajista oli tilanteessa väärässä. Marko totesi nimittäin, ettei Perezin toiminta tilanteessa ollut “hyvää tiimityötä”.

– Olemme iloisia, ensimmäinen ja toinen sija. Mutta ensimmäinen kierros oli hieman jännittävä, sanoisin, Marko totesi SkySportsin haastattelussa.

– Perezillä oli parempi startti. Se on ihan hyvä. Mutta se, mitä tapahtui seuraavaksi, varsinkin märissä olosuhteissa, muiden työntäminen nurmikolle, se ei ole ihan hyvän tiimityön mukaista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1