Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja ylikävely! – Kaksinkertainen Wimbledon voittaja jyräsi maanmiehensä

Andy Murray aloitti Wimbledonin vahvasti.
AOP

Sateet ovat häirinneet raskaasti Wimbledonin Grand Slam -turnausta. Vielä turnauksen toisena pelipäivänä eli tiistaina on kasoittain maanantain otteluja pelaamatta. Tiistaina on päästy pelaamaan käytännössä vain kahden pääkentän otteluita, jotka sisältävät katot. Pääkentällä nähtiin toisena otteluna kahden Iso-Britanniasta olevan pelaajan taisto.

Kahdesti urallaan Wimbledonissa Grand Slam -turnauksen voittoa juhlinut Andy Murray aloitti todella jykevästi tämän vuotisen huipputurnauksen. Murray kaatoi pääkentän ottelussa murskaavasti Iso-Britannian Ryan Penistonin suoraan kolmessa erässä.

Ensimmäinen erä meni vielä tiukasti Murraylle 6-3 -peleihin, mutta tämän jälkeen Peniston sai vain pelin maanmieheltään. Murray käveli toisessa erässä 6-0 -voittoon. Päätöserässä Murray nappasi kolme murtoa ja otti 6-1 -erävoiton.

Avauserässä Peniston sai kaksi murtopalloa ennen kuin Murray otti ensimmäisen murtonsa, eli paremmalla tehokkuudella ottelusta olisi voinut tulla hyvinkin erilainen näytös.

Ottelussa viisi ässää syöttänyt lajilegenda voitti ykkössyötöistään 76 prosenttia, mikä on varsin hyvä lukema. Verkolla Murray voitti kaikki 17 pistettä, jotka sieltä pelasi.

Turnauksen toisella kierroksella Murray kohtaa joko Itävallan Dominic Thiemin tai Kreikan viidenneksi sijoitetun Stefanos Tsitsipasin. Tuo ottelu on avauserän jälkeen Thiemille 1-0. Ottelu pelataan kolmoskentällä, jolla ei ole kattoa. Murrayn vastustaja toiselle kierrokselle saattaa selvitä vasta keskiviikkona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis