Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistähdet aloittivat jykevästi! – “Suvereenia pelaamista…”

Jannik Sinner
AOP

Tennisvuoden kolmas Grand Slam -turnaus eli Wimbledon käynnistyi maanantaina. Maanantaina ei kaikkia ohjelmanmukaisia otteluja pelattu, sillä sade keskeytti ottelut kertaalleen ja lopulta pimeys tuli vastaan. Ensimmäisenä päivänä kuitenkin kaksi italialaistähteä selvitti oman urakkansa näytöstyyliin ja etenivät toiselle kierrokselle.

Italian ykköspelaaja Jannik Sinner oli pääkentällä tylyssä vireessä maanantaina. Sinner kaatoi Argentiinan Juan Manuel Cerundolon noin 1,5 tuntia kestäneessä ottelussa 6-2, 6-2, 6-2 -erin ja matkaa toiselle kierrokselle.

Sinner syötti Cerundoloa vastaan erinomaisesti. Italialainen sai ykkösen ruutuun 69 prosentin varmuudella ja voitti 83 prosenttia kaikista ykkösistään. Yhtään kakkosvirhettä ei tullut ja ässiä helähti seitsemän. Kolmannen erän alussa Cerundolo sai ottelun kaksi ainoata murtopalloa, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen. Sinner mursi ottelussa kuudesti argentiinalaisen syötön.

Toisella kierroksella Sinner kohtaa toisella kierroksella hienosti pelivireensä uudelleen löytäneen Argentiinan entisen ykköspelaajan eli Diego Schwartzmanin. Schwartzman kaatoi omassa ottelussaan Serbian Miomir Kecmanovicin suoraan kolmessa erässä.

Italian 14. sijoitettu Lorenzo Musetti aloitti turnauksen maanmiehensä tavoin tyrmäävästi. Musetti kaatoi Perun Juan Pablo Varillasin reilussa kahdessa tunnissa 6-1, 6-1, 7-5 -lukemin. Kaksi ensimmäistä erää oli melkoista tykitystä italialaiselta, mutta kolmas erä oli tiukempi. Musetti karkasi kolmannessakin erässä murrolla johtoon, mutta Varillas otti murron takaisin. Perulaisesta ei ollut viemään erää kuitenkaan katkaisupeliin.

Musetti kohtaa toisella kierroksella Espanjan Jaume Munarin, joka kaatoi Yhdysvaltain syöttötykki John Isnerin nelieräisessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis