Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonin mestarisuosikki aloittaa kisan! – “Luvassa ylikävely…”

Daniil Medvedev Laver Cupissa.
AOP

Wimbledonissa pelattiin maanantaina käytännössä kaikki alakaavion ottelut valmiiksi. Sade keskeytti päivän kertaalleen, joka aiheutti myöhästymisiä otteluissa, jotka pelataan tiistaina loppuun. Turnauksen kahdella pääkentällä sade ei haittaa, sillä katto voidaan sulkea ja ottelut pelata loppuun, vaikka ulkona myrskyisi. Yksi turnauksen suurista mestarisuosikeista ei kuitenkaan pääkentille tiistaina pääse.

Venäjän Daniil Medvedev aloittaa oman Wimbledonin tiistaina mikäli sateet eivät pelipäivää haittaa. Medvedev pelaa oman ottelunsa kentällä numero kaksi viimeisenä otteluna.

Kentällä pelataan yksi miesten ottelu alusta loppuun, kun Dominic Thiem ja Stefanos Tsitsipas aloittaa päivän. Tämän jälkeen Ranskan Quentin Halys pelaa Daniel Evansin kanssa ottelun loppuun. Halys johtaa ottelua 6-2, 6-3 -lukemin. ATP-otteluiden jälkeen luvassa on kaksi naisten kaksinpeliä.

Medvedev kohtaa omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Iso-Britannian Arthur Feryn. Fery sai villin kortin Wimbledoniin. 20-vuotias pelaaja löytyy ATP-listalta sijalta 391. Very pelasi sekä Eastbournen ja Queen’s Clubin karsinnoissa, mutta taipui molempien karsintojen ensimmäisissä otteluissaan.

Mikäli Medvedev pelaa edes lähellä parasta tasoaan, niin ottelusta on luvassa ylikävely.

Nottinghamin haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella Fery kaatoi Yhdysvaltain kokeneen Steve Johnsonin, mutta taipui Saksan Dominik Koepferille suoraan kahdessa erässä.

Ennen nurmikenttäkautta Feryn edelliset ottelut olivat Yhdysvalloista tammikuulta, jossa Iso-Britannian nuorisotähti voitti ITF-kisan Malibussa. Tämän jälkeen oli viiden kuukauden tauko peleistä.

Medvedev pelasi ennen turnausta vain neljä ottelua nurmella. S-Hertogenboschissa venäläinen taipui Ranskan Adrian Mannarinolle kolmessa erässä. Hallen ATP-500 -kisassa Medvedev eteni kolmannelle kierrokselle, mutta kaatui Espanjan Roberto Bautista Agutin käsittelyssä suoraan kahdessa erässä.

Mikäli Medvedev selvittää Feryn, niin toisella kierroksella odottaa mahdollisesti Mannarino ja kolmannella hyvässä vireessä nurmella ollut Hollannin Tallon Griekspoor.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis