Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen kanadalainen supertähti sensaatiomaiseen voittoon!

Kanadan Milos Raonic palasi Wimbledoniin.
AOP

Keskiviikkona on Lontoossa pelattavassa Wimbledonin tennisturnauksessa päästy pelaamaan otteluita suunnitelmien mukaan. Turnauksen kolmantena pelipäivänä on nähty vain pieni katkos peleissä sadekuuron vuoksi, mutta se ei ole menoa haitannut. Yksi päivän iloisimmista voittajista on ollut kanadalaistähti, joka on tehnyt tällä kaudella paluun kentille loukkaantumisten jälkeen.

Villin kortin turvin Wimbledoniin päässyt kanadalaistähti Milos Raonic on selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle. Tällä hetkellä ATP-rankingia reilusti yli 800’n pitävä kanadalainen kaatoi nelieräisessä ottelussa Itävallan Dennis Novakin 5-7, 6-4, 7-6, 6-1 -erin. Toisella kierroksella kanadalainen kohtaa Tommy Paulin.

Avauserän Raonic menetti katkaisupelissä 7-5 -lukemin, mutta toisessa erässä kanadalainen nappasi heti murron ja karkasi voittoon.

Kolmannessa erässä haettiin ratkaisu jälleen katkaisupelistä. Novakilla olisi ollut mahdollisuus edetä jo 6-3 -johtoon katkaisupelissä, mutta itävaltalainen ei onnistunut pitämään syöttöään. Tässä vaiheessa Raonic nappasi neljä pistettä putkeen ja vei erän nimiinsä.

Kolmannen erän tiukka tappio tyhjensi itävaltalaisen haastajan renkaat, sillä Raonic otti neljänteen erään kaksi murtoa ja voitti sen puhtaasti 6-1 -lukemin.

Ottelussa kanadalainen pommitti hurjat 28 ässää, mutta syötti vain kaksi kaksoisvirhettä.

Ykkössyöttöprosentti oli todella maukas 70 ja ykkössyötöistä kanadalainen voitti 88 prosenttia. Pelaamalla ykkössyötön Raonic voitti 49 pallorallia. Novak sai ottelussa vain kaksi murtopalloa, mutta ei onnistunut käyttämään kumpaakaan hyödykseen.

Kanadalainen on pelannut viimeksi Wimbledonissa vuonna 2019. Tuolloin kanadalaisen matka päättyi neljännelle kierrokselle.

Raonic on pelannut yhteensä kaksi kertaa välierässä ja kertaalleen finaalissa legendaarisessa nurmikisassa.

Vuoden 2016 loppuottelussa Raonic kärsi suoraan 3-0 -tappion Andy Murraylle, joka on edennyt myös toiselle kierrokselle tässä turnauksessa.

Kahdesti matka on päättynyt puolivälierään.

Loukkaantumisten vuoksi tämä on Raonicin ensimmäinen Grand Slam -turnaus sitten talven 2021 Australian avointen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis