Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Isoja otteluita luvassa perjantaina! – Pimeydestä valittanut venäläistähti vahvoilla

Daniil Medvedev Wimbledonissa.
AOP

Wimbledonissa pelataan toisen kierroksen otteluita perjantaina loppuun ja aloitellaan jo kolmattakin kierrosta etenkin pääkentillä. Yksi mielenkiintoisista otatuksista sivukentillä on venäläisen mestarisuosikin ottelu ranskalaista veteraania vastaan. Kahden loistavan pelaajan välinen kamppailu keskeytettiin torstaina venäläistähden toimesta pimeyteen vedoten.

Wimbledonissa on pelit myöhästyneet melkoisesti alkuviikosta Lontoossa olleiden sateiden takia, mutta torstaina päästiin nauttimaan hyvästä säästä ja pelejä täten maaliin.

Kaikkia toisen kierroksen otteluja ei kuitenkaan pelattu loppuun asti. Yksi näistä oli miesten puolella kolmanneksi sijoitetun venäläistähti Daniil Medvedevin ottelu Ranskan Adrian Mannarinoa vastaan. Medvedev johti kahden erän jälkeen ottelua 2-0 -lukemin voitettuaan molemmat erät 6-3 -lukemin. Medvedev johti murrolla ottelun kolmatta erää 4-3 -lukemin, mutta menetti kahdeksannessa pelissä syöttönsä.

Tämän jälkeen Medvedev pyysi fysioterapeutin kentälle ja valitti vammaa nivusessa. Medvedev kävi keskustelua ottelun tuomarin kanssa ja valitti pimeydestä. Kaksi minuuttia kestäneen keskustelun jälkeen ottelu päätettiin 4-4 -tilanteessa keskeyttää. Ottelu pelataan kolmoskentällä loppuun päivän toisena otteluna heti WTA-kiertueen ottelun jälkeen, jossa Tshekin Petra Kvitova kohtaa valkovenäläisen Aliaksandra Sasnovichin.

Medvedevin ottelun jälkeen Saksan Alexander Zverev kohtaa samalla kentällä Japanin Yosuke Watanukin. Näiden kamppailun jälkeen kentälle saadaan jälleen kotiyleisön suosikkeja, kun Liam Broady haastaa Kanadan Denis Shapovalovin. Broady tiputti torstaina sensaatiomaisesti Norjan neljänneksi sijoitetun Casper Ruudin viisieräisessä väännössä.

Ykköskentällä Iso-Britannian fanit saavat jännittää, kun Cameron Norrie kohtaa päivän toisessa kamppailussa Yhdysvaltain monipuolisen syötön omaavan Christopher Eubanksin.

Sivukentillä nähdään myös yksi todella mielenkiintoinen ottelu, kun erinomaisesti turnauksessa syöttänyt Ranskan Quentin Halys kohtaa Italian Jannik Sinnerin. Sinner on aloittanut tämän vuoden Wimbledonin todella väkevästi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis