Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -tähti uhmakkaana Silverstonen GP:n alla: “Tässä sitä nyt ollaan!”

Sergio Perez lähtee hakemaan menestystä Silverstonen GP:stä
AOP

Sergio Perez lähtee uhmakkaana hakemaan hyvää sijoitusta Silverstonen GP:ssä viikonloppuna.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Silverstonessa, kun F1-karavaani matkaa Iso-Britanniaan. Toistaiseksi kaikkia kauden kilpailuja on dominoinut Red Bull, jonka kuljettajista Sergio Perez tai Max Verstappen on juhlinut jokaisessa osakilpailussa voittoa.

Kaksikosta toki Verstappen on ollut se, joka on viime viikkoina dominoinut, kun Perezin kauden kaksi voittoa tulivat puolestaan alkukaudesta Jeddahissa ja Azerbaidzanissa. Meksikolainen kuitenkin lähtee uhmakkaana jälleen haastamaan tallikaveriaan ja uskoo, että kaksikon välillä puntit voivat mahdollisesti jopa kääntyä viikonloppuna.

– Uskon, että [Silverstone] on meille todella hyvä rata. Kovavauhtisuus on ollut vahvin puolemme, joten odotan meidän loistavan – toivottavasti jopa hieman enemmän kuin muina viikonloppuina.

Meksikolainen Perez kärsi viime viikolla hieman sairasteluista, mutta toipui hyvään ajokuntoon Itävallan GP:seen mennessä. Mies katkaisikin upealla kisalla muutaman viikon kestäneen palkintopallittoman ajanjakson nousemalla Itävallassa 15. lähtöruudusta lopulta kolmanneksi.

– Se viikonloppu oli erittäin vaikea, mutta tässä sitä ollaan, tuoreina ja valmiina.

Silverstonessa meksikolainen lähtee hakemaan jatkoa Itävallassa löytyneelle hyvällä tekemiselle.

– Luulen, että meillä oli vain muutama huono kisa ja ymmärrämme nyt miksi. Toivottavasti pystymme pitämään tämän johdonmukaisuuden jatkossakin – periaatteessa vuoden loppuun asti.

– Mielestäni on mahdollista, että olemme nyt palanneet takaisin siihen muotoon, joka meillä oli aiemmin tällä kaudella, mies tuumasi.

Mikäli miehen sanoihin on uskominen, on viikonloppuna lupa odottaa melkoista tykitystä Red Bullin kaksikolta.

Silverstonen viikonloppu starttaa tänään perjantaina kaksien vapaiden harjoitusten merkeissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1