Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Silverstonen lauantain harjoitukset ajettu! – “Vauhti kiihtyy…”

Charles Leclerc Ferrarillaan Silverstonessa.
AOP

Englannin Silverstonen moottoriradalla ajettiin lauantaina harjoitukset, jotka olivat viimeiset ennen myöhemmin samana päivänä ajettavia aika-ajoja. Perjantain harjoituksissa parasta vauhtia piti Hollannin MM-sarjaa johtava Max Verstappen. Lauantaina harjoituksissa kovinta vauhtia piti MM-sarjassa kolmantena oleva Ferrarin Charles Leclerc.

Silverstonessa on ajettu lauantain vapaat harjoitukset maaliin todella epävakaassa säässä. Kuljettajat ajoivat harjoitukset pääosin välikelin renkailla, vaikka jotkut kuljettajat yrittivätkin kuivan kelin kovempaa seosta.

Harjoituksissa nopeinta vauhtia piti Ferrarin ykköskuski Charles Leclerc. Leclerc kellotti toistaiseksi viikonlopun nopeimman ajan 1.27,419. Leclerc ajoi harjoituksissa yhteensä 23 kierrosta ja oli lähes kaksi kymmenystä toiseksi sijoittunutta Alexander Albonia nopeampi.

Williamsin autoa ajava Albon kellotti ajan 1.27,592. Albon on kiihdyttänyt vauhtiaan koko viikonlopun ajan, eli epävakaissa säässä mahdollisesti ajettavissa aika-ajoissa Williams voi olla lähellä kahta ensimmäistä riviä.

Kolmas harjoituksissa oli Aston Martinin kokenut Fernando Alonso. Espanjalainen lajin maailmanmestari ajoi 17 kierrosta ja jäi lähes neljä kymmenystä Ferrarin kovimmasta ajasta.

MM-sarjaa johtava Hollannin Max Verstappen oli harjoitusten kahdeksas. Verstappen ajoi yhteensä 18 kierrosta ja jäi lähes sekunnin kärjestä. Verstappen ei onnistunut rikkomaan edes omaa viikonlopun parasta aikaansa vai jäi siitäkin kaksi kymmenystä.

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas oli harjoitusten 18. Bottas jäi reilut 2,1 sekuntia kärjestä 15 ajetun kierroksen voimin. Suomalaisella on kova työ aika-ajoissa, mikäli Bottas mielii päästä toiseen sessioon.

Lauantain aika-ajot sunnuntaina käytävään kilpailuun käynnistyy kello 17.00 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1