Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Silverstonessa tuttu mies ylitse muiden – “Uskomatonta ylivoimaa”

Max Verstappen Silverstonessa.
AOP

Silverstonessa ajettiin lauantaina kauden 12. Formula 1 -kilpailun aika-ajot. Aika-ajoissa nähtiin paljon mielenkiintoisia käänteitä, sillä ensimmäinen sessio ajettiin vaihtelevissa olosuhteissa. Aika-ajojen nopeimmasta kuljettajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä.

Kaksi edellistä maailmanmestaruutta Formula ykkösissä voittanut Red Bull Racingin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen otti oman paikkansa Silverstonen aika-ajoissa. Verstappen jatkoi uskomatonta ylivoimaa F1 -radoilla.

Verstappen tykitti kuivuneella radalla aika-ajojen kolmannessa osiossa täysin ylivertaisen ajan heti ensimmäisellä kierroksella. Hollantilainen paineli heti ensimmäisellä vedollaan yli puoli sekuntia nopeamman kierrosajan kuin Mercedes GP:n Lewis Hamilton, joka sijoittui lopulta seitsemänneksi.

Eturiviin Verstappenin kanssa tiensä löysi McLarenin Lando Norris, joka tykitti hetkeksi itsensä jo kärkeen, mutta Verstappen vastasi uskomattomalla kolmannella sektorilla ja ajoi paalulle. Kolmanteen ruutuun päätyi McLarenin Oscar Piastri ja toisen rivin täytti Ferrarin Charles Leclerc, joka jäi kuitenkin hollantilaisesta yli neljä kymmenystä.

Red Bullin kakkoskuljettaja, Meksikon Sergio Perez jäi tallin ikäväksi ensimmäiseen sessioon. Sama kohtalo oli Alfa Romeon Valtteri Bottasella, jonka aika olisi riittänyt toiseen sessioon, mutta auto hajosi sisäänajokierroksella. Tämä johti siihe, että

Silverstonen aika-ajojen tulokset

1 – Max Verstappen 1.26,720
2 – Lando Norris +0,241
3 – Oscar Piastri +0,372
4 – Charles Leclerc +0,416
5 – Carlos Sainz jr. +0,428
6 – George Russell +0,445
7 – Lewis Hamilton +0,491
8 – Alexander Albon +0,810
9 – Fernando Alonso +0,939
10 – Pierre Gasly +0,969

15 – Valtteri Bottas

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1