Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottasilla karu kohtalo! – Matka päättyi ensimmäiseen osioon

Valtteri Bottas toivoo, että Alfa Romeo on Italiassa taas pisteillä
AOP

Formula ykkösten MM-sarjan osakilpailu numero 12 käydään tänä viikonloppuna Englannin nopealla Silverstonen moottoriradalla. Perjantain ja lauantain aikana on nähty todella epävakaissa keleissä ajoa Englannissa, joten viikonloppu tulee olemaan loppuun asti mielenkiintoinen. Lauantain aika-ajojen ensimmäisessä sessiossa nähtiin yllätyksiä.

Formula ykkösten Silverstonen GP:n aika-ajojen ensimmäisessä osiossa nähtiin paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Jatkopaikkaa toiseen sessioon ei suomalaisten ikäväksi onnistunut Alfa Romeon Valtteri Bottas hankkimaan. Bottasin aika olisi riittänyt 11. jatkoon, mutta auto hajosi sisäänajokierroksella.

Läpi viikonlopun Englannissa on satanut vettä, joten kolmet ensimmäiset harjoitukset eivät antaneet mitään osviittaa kuivalla kelillä ajetuista kierrosajoista. Lauantain ensimmäisessä sessiossa radan ajolinja kuitenkin kuivui sen verran, että jokainen radalla käynyt auto ajoi pehmeillä kuivan kelin renkailla.

Ensimmäiseen 15 minuuttiin kaikki autot saivat ajan itselleen ajettua ennen punaista lippua, jonka aiheutti Haas tallin Kevin Magnussen. Magnussenin Haas hyytyi radan viimeiseen mutkaan ja tämä vesitti Bottasin mahdollisuudet jatkopaikkaan. Punaisten lippujen tultua aika-ajon ensimmäistä sessiota jäi jäljelle vain kolmisen minuuttia. Kaikki autot mukaanlukien kärjessä ollut Red Bull Racingin Max Verstappen lähtivät radalle.

Ensimmäisen session alkuvaiheissa Mercedes GP:n brittikuljettaja Lewis Hamilton ajoi hiekalle, mutta pystyi jatkamaan matkaansa. Lopulta Hamilton selvitti ensimmäisen session helposti.

Silverstonen aika-ajojen ensimmäisen session suurin yllätys nähtiin Sergio Perezin toimesta, joka jäi ensimmäiseen sessioon. Red Bull Racingin kakkoskuljettaja jäi 15. sijoittuneesta Fernando Alonsosta 0,009 sekuntia. Aika-ajojen ensimmäisessä sessiossa kenttä kääntyi täysin viimeisten minuuttien aikana, kun rata kuivui todella nopeaan tahtiin.

Ensimmäiseen sessioon Perezin lisäksi jäivät Magnussen, Nick De Vries, Zhou Guanyu ja Yuki Tsunoda.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1