Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Naisten 400 metrillä käsittämätön tulos! – Yhdysvaltain mestaruuskisat jälleen kovatasoiset

Sydney McLaughlin-Levrone voitti 400 metrin juoksun hurjalla ajalla.
AOP

Yleisurheilussa käydään tänä viikonloppuna Yhdysvaltain mestaruuskisoja. Yhdysvaltain mestaruuskisoissa jaetaan tunnetusti paikat MM-kisoihin kolmelle parhaalle ei hallitsevalle maailmanmestarille. Budapestin MM-kisoihin Unkariin on siis paikat isosti jaossa ja tulokset ovat sen mukaisia. Naisten 400 metrin juoksussa nähtiin käsittämättömän kova tulos aiturina tunnetun naisten toimesta.

Naisten 400 metrin aitojen ylivoimainen ykkönen maailmassa ja ME-ajan 50.68 viime kesänä juossut Sydney McLaughlin-Levrone voitti sileän ratakierroksen Yhdysvaltain mestaruuden.

McLaughlin-Levrone tykitti 400 metrin finaalissa karmivan ajan 48.74, joka on vain reilun sekunnin lajin rikkomattomana pidetystä ME-ajasta.

McLaughlin-Levrone aloitti ensimmäiset 200 metriä tylyssä 23.24 sekunnin kyydissä ja lasketteli jälkimmäisen kierroksen reiluun 25 sekuntiin. 400 metrin ME-naisen tulos oli hänen henkilökohtainen ennätys, maailman kärkitulos ja Yhdysvaltain mestaruuskisojen ennätys.

Maan ennätys aika ei kuitenkaan ole, sillä Sanya Richards-Ross juoksi vuonna 2006 ajan 48.70. Marita Kochin omistama maailmanennätys on vuodelta 1985 47.60. Lähimmäksi aikaa on päässyt Bahrainin Salwa eid Naser, joka on juossut 48.18.

McLaughlin-Levronen aika on kuitenkin kautta aikain kymmenenneksi kovin tulos.

Kisassa toiseksi kiiruhti Arkansasin yliopistoa edustava Britton Wilson, joka pysyi hyvin ensimmäiset 200 metriä voittajan mukana. Lopulta maalissa ero kasvoi sekuntiin ajan ollessa49.79. Kolmas kisassa oli Adidasta edustava Talitha Diggs ennätyksellään 49.93.

Lajin hallitseva maailmanmestari on Shaunae Miller-Uibo. Miller-Uibo juoksi Eugenen MM-kisoissa viime kesänä maailman kärkituloksen 49.11.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu