Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yhdysvaltain mestaruuskisoissa uskomaton tulos! – “Hurja kaari…”

Yhdysvaltain Maggie Ewen kuularingissä.
AOP

Yhdysvalloissa käydään tänä viikonloppuna yleisurheilun maan mestaruuskilpailuja. Kilpailut päättyvät sunnuntaina, mutta lauantaina oli lukuisia mielenkiintoisia lajeja tarjolla. Eugenessa käytävissä kisoissa ratkottiin paikat muun muassa naisten kuulassa MM-kisoihin. Voittajan nimi ei ollut suuri yllätys.

Yhdysvaltain mestaruuskisoissa naisten kuulantyönnön loppukilpailussa nähtiin todella kovatasoinen kilpailu. Nikea edustava Minnesotasta kotoisin oleva Maggie Ewen vei mestaruuden nimiinsä uskomattoman kovalla sarjalla. Ewenin paras tulos oli kuudennella syntynyt 19,92. Kaikki sarjan kuusi työntöä mitattiin ja näistä lyhin oli 19,48.

Ewen aloitti kisan työntämällä 19,76 ja paransi heti toisella 19,87’n. Kolmen kierroksen suvantovaiheen jälkeen Ewen löysi puhdin vielä Yhdysvaltain mestarina viimeiseen suoritukseen ja kaunisteli voittoaan.

Kisassa toiseksi työnsi Adelaine Aquilla, joka on Ohio Staten yliopistoa edustava kuulantyöntäjä. Aquilla avasi kisan tuloksella 18,73, joka riitti kisassa suoraan toiseen sijaan. Aquillan paras tulos syntyi Ewenin tavoin viimeisellä, kun Aquilla onnistui puhkomaan 19 metrin rajan työnnettyään 19,02.

Kisassa kolmannen paikan MM-kisoihin nappasi Mississippin yliopiston Jalani Davis tuloksella 18,62. Tulos oli täysin sama kuin neljänneksi sijoittuneella hallitsevalla maailmanmestari Chase Ealeylla, mutta toiseksi paras tulos oli parempi.

Naisten kuulantyönnön kovasta tasosta Yhdysvalloissa kertoo se, että kahdeksan parhaan joukkoon tarvittiin tulos 17,77.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu