Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonso ei usko McLarenin menestysmahdollisuuksiin: “Samat kaavat toistuvat”

Fernando Alonso
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Ison-Britanninan GP päättyi odotetusti Max Verstappenin voittoon. McLaren tarjosi hieman piristystä, kun Lando Norris ajoi toiseksi ja Oscar Piastri neljänneksi. Lajin kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso ei usko McLarenin vauhdin kuitenkaan riittävän kauden loppuun asti.

Max Verstappen otti omansa ja vei Silverstonen osakilpailun nimiinsä. McLaren, joka onnistui loistavasti aika-ajoissa, pystyi ajoittain haastamaan Verstappenia, mutta hollantilaiselle ei löytynyt tälläkään kertaa kengittäjää. Vaikka Lando Norris ja Oscar Piastri ylsivät sijoille 2. ja 4, ei Aston Martinia ohjastava Fernando Alonso usko voimasuhteiden juurikaan muuttuneen.

– On totta, että McLaren oli todella nopea, mutta kuten viime vuonna näimme, samat kaavat toistuvat.

– Williams pärjäsi viime kaudella hyvin Monzassa ja uskon heidän olevan siellä jälleen vahvoilla. McLarenilla riitti viime vuonna ylä- ja alamäkiä, mutta he onnistuivat tuolloinkin Silverstonella. Näemme todellisen tilanteen Abu Dhabin osakilpailun jälkeen.

Alonso itse jäi kauas kärjestä ajettuaan seitsemännelle sijalle.

Suomalaiskuljettaja, Valtteri Bottas jäi ilman pisteitä oltuaan kilpailun 12. Nastolalaisen edustaman Alfa Romeon kaudesta on muodostumassa totaalinen painajainen.

Lähde: GPFans

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1