Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Uskomaton esitys nuorelta F1-tähdeltä kotiyleisön edessä: “Sydämeni hakkasi tavallista lujempaa”

Iso-Britannian GP:n kärkikolmikko
AOP

F1-kauden kymmenes osakilpailu ajettiin viikonloppuna Iso-Britanniassa. Red Bullin Max Verstappen ajoi legendaarisella Silverstonen radalla lopulta jälleen yhden dominoivan esityksen päätteeksi voittoon.

Hollantilaisen takana nähtiin kuitenkin myös todella vakuuttavia esityksiä. Yhden tällaisista esitteli, päivän kilpailussa toiseksi ajanut, McLarenin Lando Norris, joka pisti jopa hallitsevan maailmanmestarin hetkittäin tiukille.

– Ihan ensimmäiseksi haluan vain kiittää koko tiimiäni. He ovat tehneet upeaa työtä, nuori brittikuljettaja iloitsi.

Englannista kotoisin oleva Norris on kertonut Lewis Hamiltonin olleen yksi iso tekijä, jonka vuoksi mies rakastui F1:seen ja päätyi kilpa-ajajaksi. Silverstonen mutkissa Norris pääsikin kamppailemaan myös esikuvansa kanssa.

– On kunnia päästä ajamaan kilpaa näiden kuljettajien kanssa, jotka ovat luoneet historiaa ja jotka ovat parhaita kuljettajia F1:ssä. Haluan itsekin voida vielä liittyä tähän joukkoon, Norris kommentoi kilpailun jälkeen.

– Se on kunnia ja etuoikeus ja samalla jännittävää.

– Oli uskomatonta taistella Lewisin kanssa ja pystyä pitämään hänet takanaan. Ehkä tein hieman liikaa virheitä, mutta tein mitä pystyin.

Norris sai loistavan startin kilpailuun toisesta lähtöruudusta ja ampaisi heti kilpailun kärkeen. Brittikuljettajan johdon ei toki ihan ruutulipulle saakka odotettukaan kantavan, mutta miehen esitys ja Verstappenin haasto olivat virkistävää katsottavaa.

– Haastoin Maxia niin pitkään kuin mahdollista. Kilpailu on pitkä ja yksinäinen, kun ajat yksin keskellä, mutta se oli uskomatonta.

Norris pääsi hienon esityksen päätteeksi juhlimaan ensimmäistä kertaa urallaan kotiyleisönsä edessä Silverstonessa palkintopallisijaa.

– Sydämeni hakkasi hieman normaalia lujempaa ja katselin vain yleisöä. On erityistä olla tässä, mies iloitsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1