Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Miesten puolivälierissä kaksi jättisuosikkia – “Täysi mahdottomuus…”

Venäjän Roman Safiullin Wimbledonissa.
AOP

Tiistaina käynnistyy Wimbledonin Grand Slam -turnauksessa Englannin pääkaupungissa Lontoossa puolivälierävaihe. Puolivälieriin on selvinnyt kahdeksan parasta pelaajaa sekä miehissä, että naisissa. Miesten kaksi ensimmäistä puolivälierää pelataan päivän toisina otteluina pääkentillä. Otteluissa nähdään tulessa kaksi venäläistä, kun turnauksessa on yhteensä jäljellä kolme venäläispelaajaa.

Wimbledonin miesten turnauksessa paikkaa välieriin kärkkyy tänään neljä pelaajaa. Pääkentällä naisten ensimmäisen ottelun jälkeen tulessa nähdään moninkertainen Wimbledonin valtias eli Serbian Novak Djokovic. Djokovic saa haasteen Venäjän Andrey Rublevilta. Toisella katetulla päästadionilla nähdään ottelu Italian loistavaa turnausta pelaavan Jannik Sinnerin ja Venäjän Roman Safiullinin välillä. Safiullinille puolivälieräpaikka on ensimmäinen Grand Slam -turnauksissa tämän uralla.

Serbian Djokovic sai oikein mieluisan vastustajan pääkentälle Rublevista. Djokovic on pelannut urallaan lukuisia kertoa Rublevia vastaan eikä venäläiseltä ole löytynyt käytännössä koskaan aseita serbialaisen horjuttamiseen.

Viime vuonna venäläinen onnistui kuitenkin voittamaan keväällä Belgardissa pelatussa massakisassa voittamaan kotiyleisönsä edessä pelanneen Djokovicin.

Tänä vuonna Australian avointen puolivälierässä Rublev sai kolmessa erässä yhteensä seitsemän peliä serbialaista vastaan, joten tekemistä riittää.

Sinner saa jälleen mieluisan vastustajan, kun Venäjän Safiullin tulee vastaan. Italialainen hyppää kentälle, kun Jessica Pegula ja Marketa Vondrousova ovat saaneet oman puolivälieränsä pelattua.

Sinner on selvittänyt tiensä toisena vuonna putkeen Wimbledonissa puolivälierään. Puolivälieräpaikka on italialaisen paras tämän vuoden Grand Slam -turnauksissa, sillä Australian avoimissa Sinner pääsi neljännellä kierroksella.

25-vuotias Safiullin pelaa uransa viidettä Grand Slam -turnausta. Debyytti tapahtui vuonna 2021 Australian avoimissa, jossa matka jatkui aina toiselle kierrokselle asti.

Tämän vuotinen kisa Wimbledonissa on venäläisen ensimmäinen ja välittömästi Safiullin on selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. Matkalla kahdeksan parhaan joukkoon venäläinen on kaatanut vain kaksi sijoitettua pelaajaa, kun Espanjan Roberto Bautista Agut kaatui ensimmäisellä kierroksella viisieräisessä ja Kanadan Denis Shapovalov neljännellä kierroksella erätappion jälkeen 3-1.

Päivän otteluissa venäläisten voitot olisivat käytännössä täysi mahdottomuus, mutta urheilu on näyttänyt ennenkin yllätyksellisyyttä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis