Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Näitä F1-tallipäälliköitä tuskin löydät yhdessä pubista – “Häntä on todella helppo ärsyttää!”

Toto Wolff ja Christian Horner
AOP

Christian Horner on myöntänyt, ettei lähtisi Toto Wolffin kanssa yksille pubiin.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sekä Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff eivät ole ylimpiä ystävyksiä keskenään, eikä kaksikkoa mitä luultavimmin nähdä ihan pian istuskelemassa iltaa yhdessä.

Kaksikon välit kiristyivät entisestään vuonna 2021, kun Red Bullin Max Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton ottivat mittaa toisistaan kamppailussa maailmanmestaruudesta.

Viimeisimpänä miehet ovat ottaneet yhteen vuoden 2026 tulevista moottorisäännöistä, kun Wolff tylytti Hornerin olevan “peloissaan”, vihjaten, että tämän tiimin kehitys uusien moottorien kanssa olisi muita perässä.

Horner on nyt kommentoinut suhdettaan Mercedes-pomoon ja todennut, ettei kaksikosta taida koskaan tulla ylimpiä ystäviä.

– En usko, että Toto taitaa olla sellainen tyyppi, joka käy pubissa, Horner heitti, kun tältä kysyttiin, voisiko hän nähdä kaksikkoa yhdessä yksillä.

Vaikka Hornerin mukaan kaksikosta kummallakaan ei ole tarvetta yrittää pakottaa ystävyyttä, on tallipomojen välillä kuitenkin kunnioitusta.

– Vaikka kunnioitusta on oltava, en näe minkäänlaista ‘feikki’ ystävyyttä. Minulle se on epärealistista. Se on osa urheilua, osa kilpailua. Häntä on todella helppo ärsyttää.

Red Bullin ja Mercedeksen välillä on ollut kovaa taistoa viime vuodet, mikä tietysti lajiin kuuluu. Tällä hetkellä puntit ovat Red Bullin puolella, mutta vielä muutama vuosi sitten Mercedes hallitsi sarjaa.

– Hän yrittää kovasti voittaa meidät, me yritämme varmistaa, että pysymme hänen edellään.

– Olemme täällä voittaaksemme ja kilpaillaksemme – jokainen joukkueen jäsen tietää sen, Horner totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1