Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonin hallitseva mestari saa nuoren haastajan!: “En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta…”

Novak Djokovic, Wimbledon
Pixabay

Wimbledonin legendaarisessa tennisturnauksessa pelataan tänään perjantaina miesten välierät. Jäljellä on siis neljä parasta, joista ratkotaan tänään finalististit.

Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen ottavat turnauksen hallitseva mestari Novak Djokovic sekä Italian nuori haastaja Jannik Sinner.

Sinner on pelannut loistavan turnauksen ja lähtee haastamaan Serbian tähteä tosissaan. Djokovicilla on kuitenkin täysi luotto omaan tekemiseensä ja 23-kertainen Grand Slam -mestari lähteekin otteluun itsevarmana:

– En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta tietysti pitäisin itseäni suosikkina, Djokovic kommentoi itsevarmana ottelun alla.

Serbialaistähti metsästää ennätyksellistä kahdeksatta mestaruutta Wimbledonissa. Mies on kuitenkin sijoitettu turnauksessa toiseksi, sillä ykkössuosikin paikan nappasi Espanjan nuori Carlos Alcaraz.

– Urallani täällä saavuttamieni tulosten perusteella, neljä edellistä Wimbledon-voittoa, pidän itseäni suosikkina, Djokovic totesi.

Erityisesti Sinneriä vastaan Djokovicilla on toki selvä kokemusetu. Vasta 21-vuotias Sinner eteni Wimbledonissa uransa ensimmäiseen Grand Slam -välierään voittamalla Venäjän Roman Safiullinin, kun Djokovic puolestaan pelaa tänään jo 46. major-välieränsä.

36-vuotias Djokovic eteni turnauksen välieriin kaadettuaan puolivälierissä Venäjän Andrey Rublevin. Djokovicilla on takana kuitenkin hieman Sinneriä rankempi viikko, sillä serbialaisen neljännen kierroksen taisto Puolan Hubert Hurkaczia vastaan venyi kahdelle päivälle.

Kaksikko kohtasi toisena myös viime vuoden Wimbledonissa puolivälierissä, missä Sinner haastoi Djokovicia hyvin, mutta serbialainen oli lopulta vahvempi.

– Siitä tulee täysin erilainen ottelu kuin viime vuonna. Hän tuntee minut paremmin ja minä tunnen hänet paremmin, Sinner ennakoi.

– Novakia vastaan on aina vaikea pelata, varsinkin Grand Slam -turnauksissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis