Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Leo-Pekka Tähti kelasi MM-hopeaa! – Nuoruus päihitti lopulta kokemuksen: “Kiusasin loppuun asti”

Leo-Pekka Tähti kelasi 100 ratakelauksen MM-hopeaa
AOP

Leo-Pekka Tähti juhli hopeaa parayleisurheilun MM-kilpailujen miesten T54-luokan 100 metrin ratakelauksessa Pariisissa.

Leo-Pekka Tähti sai kilpailuun loistavan startin ja johti kisaa 60 metrin kohdalle saakka. Tämän jälkeen kuitenkin nuoruus päihitti kokemuksen, sillä Tähteä 19 vuotta nuorempi, Thaimaan Athiwat Paeng-Nuea voitti maailmanmestaruuden ajalla 13,64.

– Nuoruus vastaan kokemus, hieno juttu. Näin sen varmaan kuuluu mennäkin, Tähti kommentoi tyytyväisenä kisan jälkeen.

Tähden hopeamitali irtosi miehen kauden parhaalla ajallaan 13,77.

– Oon tosi iloinen, on hyvä fiilis, tuli jopa aito hymy tossa. Lähtö oli tosi hyvä. Teknisesti oli ihan täydellinen suoritus. Mielestäni en päästäny kaveria helpolla. Kiusasin loppuun asti.

– Nyt on seuraavaksi miniloma, loppukaudesta muutama kilpailu, lokakuussa alkaa taas peruskuntokausi, Tähti kertoi suunnitelmistaan.

– Tärkeintä on, että tekemisestään nauttii. Ja kyllä sitä edelleen nautti. Tämä on hyvä lähtötilanne Pariisin paralympiakisoihin. Laitetaan siellä vielä vähän tiukemmalle!

Tähden mitali on Suomelle kolmas Pariisissa järjestettävissä MM-kilpailuissa. Marjaana Heikkinen saavutti tiistaina keihäänheiton naisten F34-luokan MM-pronssin ja Amanda Kotaja perjantaina ratakelauksen naisten T54-luokan 100 metrin MM-kullan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu