Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tshekkiin jälleen Wimbledon mestaruus! – Jättiyllätys näki päivänvalon

Marketa Vondrousova valloitti Wimbledonin.
AOP

Wimbledonin naisten turnaus on päättynyt. Turnauksen on voittanut todella suuri yllättäjä, kun Tshekin Marketa Vondrousova jatkoi hurjaa pelitahtiaan aina finaaliin viimeiseen pisteeseen asti. Vondrousova kaatoi loppuottelussa jo toista vuotta putkeen finaalissa taipuneen Tunisian Ons Jabeurin suoraan kahdessa erässä. Grand Slam -voitto on tshekkitähden ensimmäinen.

Wimbledonin naisten turnauksessa mestaruutta lauantaina pääsi juhlimaan Tshekin Marketa Vondrousova. Vondrousova kaatoi loppuottelussa Tunisian Ons Jabeurin 6-4, 6-4 -erin. Jabeur oli finaaliin lähdettäessä suursuosikki, sillä tunisialainen oli turnauksen kuudenneksi sijoitettu pelaaja, joka oli kaatanut tieltään kakkos- ja kolmossijoitetut pelaajat.

Grand Slam -finaali oli tshekkiläiselle uran toinen. Aiemmin Vondrousova kärsi tappion Ranskan avoimissa vuonna 2019. Massakentillä paremmin viihtyvä tshekkiläinen ei ollut urallaan aiemmin selviytynyt Wimbledonissa toista kierrosta pidemmälle.

Ottelun avauserässä nähtiin lukuisia murtoja. Jabeur pääsi heti murrolla johtoon, mutta ei onnistunut pitämään edustaan kiinni. Tunisialainen johti erää kahdesti kahdella pelillä, mutta ei pystynyt 2-0- ja 4-2 -johdoistaan pitämään kiinni. 4-2 -tilanteen jälkeen Jabeur sai erässä yhteensä kaksi pistettä, kun Vondrousova marssi tylyllä tavalla erävoittoon.

Toisen erän alussa ensimmäiseen viiteen peliin saatiin neljä murtoa. Tämän jälkeen edettiin aina 4-4 -tilanteeseen asti syötönpidoilla, mutta silloin tshekkiläinen iski ja mursi Jabeurin syötön, ja pääsi syöttämään ottelun nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis