Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonissa naisten finaali! – Näin finaaliin on edetty

Tshekin Marketa Vondrousova Wimbledonin finaaliin.
AOP

Tenniksen vuoden kolmas Grand Slam -turnaus huipentuu viikonloppuna. Lauantaina pelataan naisten turnauksen loppuottelu ja sunnuntaina on vuorossa miesten finaali. Lauantaisessa naisten finaalissa pelaa viime kesänä finaalissa esiintynyt Tunisian Ons Jabeur ja Tshekin jättiyllättäjä Marketa Vondrousova. Ottelusta voidaan saada todella mielenkiintoinen otatus kahden loistavan pelaajan välillä.

Wimbledonissa käydään naisten finaali lauantaina. Kello 16.00 alkavassa loppuottelussa Tunisian Ons Jabeur hamuaa ensimmäistä Grand Slam -voittoaan Tshekin Marketa Vondrousovaa vastaan, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

Vondrousova on urallaan kertaalleen ollut Grand Slam -finaalissa ja tämä tapahtui massakentällä Ranskan avoimissa kesällä 2019.

Jabeur on pelannut Grand Slam -finaalissa kahdesti. Viime vuonna finaalitappio tuli US Openissa Iga Swiatekia vastaan. Jabeur pelasi myös viimeksi vuosi sitten Wimbledonin finaalissa, jolloin tuli tappio Kazakstanin Elena Rybakinalle.

Tshekkiläisellä helpohko kaavio

Vondrousova on yllättänyt monet Wimbledonissa etenemällä finaaliin. Tshekkiläisen paras alusta on ehdottomasti massa, eikä menestyminen nopeilla nurmilla ole sanottua. Ensimmäisellä kierroksella Vondrousova murskasi yhdysvaltalaisen WTA-listan 59. Peyton Stearnsin tieltään suoraan kahdessa erässä.

Toisella kierroksella kaatui ensimmäinen sijoitettu pelaaja, kun Venäjän Veronika Kudermetova kaatui suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-3 -lukemin. Kudermetova oli turnauksessa sijoitettu kymmenenneksi. Suorat 2-0 -voitot jatkuivat aina kolmannelle kierrokselle asti, jolloin Kroatian 20. sijoitettu Donna Vekic sai tuntea Tshekin kovan heinäkuisen vireen kaatumalla 6-1, 7-5 -lukemin.

Neljännellä kierroksella nähtiin kahden tshekkitähden välinen taisto, kun kolmieräisessä taistossa Vondrousova kaatoi 32. sijoitetun Marie Bouzkovan 2-6, 6-4, 6-3 -lukemin. Puolivälierässä Vondrousova oli neljänneksi sijoitettua Jessica Pegulaa vastaan ratkaisevassa kolmannessa erässä murron perässä, mutta tshekkiläinen onnistui kääntämään erän sekä ottelun nimiinsä. Välierässä Svitolina teki huomattavan määrän virheitä tshekkiläistä vastaan ja taipui lopulta suoraan kahdessa erässä.

Jabeurilla kovia päänahkoja

Tunisialainen selvitti kaksi ensimmäistä kierrosta suoraan neljässä erässä ja alle kahdessa tunnissa. Matkalla kaatui Puolan Magdalena Frech ja Kiinan Zhuoxuan Bai. Kolmannella kierroksella Kanadan Bianca Andreescu voitti tunisialaista vastaan ensimmäisen erän, mutta tämän jälkeen ottelu oli yhtä päätä.

Jabeur kaatoi neljännellä kierroksella murskaavasti toisen entisen Wimbledon mestarin, kun tshekin kokenut Petra Kvitova jäi jalkoihin 6-0, 6-3 -lukemin.

Jabeur kaatoi keskiviikon puolivälierässä viime kesän finaalivastustaja Rybakinan 6-7, 6-4, 6-1 -erin ja maksoi viime vuotiset kalavelat.

Tunisialainen kohtasi välierässä turnauksessa kakkoseksi sijoitetun Valko-Venäjän Aryna Sabalenkan. Sabalenka voitti ottelun avauserän katkaisupelin jälkeen, mutta tämän jälkeen Jabeur otti pelin haltuunsa ja marssi voittoon oltuaan jo murron toisessa erässä Sabalenkaa perässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis