Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomen miehet juhlivat hopeaa suunnistuksen MM-kisoissa!

Suunnistus, rastilippu
AOP

Suunnistuksen MM-kilpailut huipentuvat Sveitsin Laaxissa sunnuntaina viesteihin.

Suomen miehet juhlivat loistavan esityksen päätteeksi viestin MM-hopeaa suunnistuksen MM-kisoissa Sveitsissä. Sveitsi juhli kotiyleisön edessä kovalla joukkueella MM-kultaa ja Ruotsi nappasi pronssia.

Suomen miesten viestin avasi Topi Syrjäläinen, joka toi joukkueen hienosti kärkiletkassa viidentenä vaihtoon. Toisella osuudella, torstaina MM-pronssia pitkältä matkalta napannut, Olli Ojanaho paransi Suomen asemia hieman ja päästi ankkuri Miika Kirmulan toisena viimeiselle osuudelle.

– Älyttömän rankka rata niin kuin ennakkoon olikin tiedossa, Syrjäläinen kertasi avausosuudesta.

Toisella osuudella hienot kisat juossut Ojanaho teki oman osuutensa lopulla rohkeasti omaa reitinvalintaa ja pääsi kuittaamaan Norjan ja Ruotsin ohi.

– Oli kova reissu. Pääsin hyvään paikkaan Norjan, Ruotsin ja Sveitsin perään. Ihan tyytyväinen olen ja parhaani tein, Ojanajo summasi omaa osuuttaan.

Kirmula pääsi siis loistavista asetelmista jahtaamaan Sveitsin ankkuri Matthias Kyburzia ja pystyi jättämään Norjan ja Ruotsin ankkureita heti alusta alkaen.

Ruotsin viimeisen osuuden juoksija Emil Svensk sai kuitenkin karistettua Norjan Eskil Kinnebergin kannoiltaan ja lähti jahtaamaan Kirmulaa vimmatusti.

Pelottavan lähelle Svensk pystyikin itsensä kirimään, mutta Kirmula piti kylmäpäisellä ja taidokkaalla suorituksella ruotsalaisen takanaan maaliviivalle saakka.

– Olin vähän varautunutkin, että pääsen lähtemään kärjen tuntumassa. Tavoite oli, että alkuun maltilla ja omaa vauhtia, Kirmula kertoi ankkuriosuudestaan.

– Muutamia pieniä herpaantumisia tuli ja näin Emilin monesti. Loppuun ei ollut enää kyllä mitään voimia – onneksi eroa oli niin paljon ja se tällä kertaa onneksi riitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut