Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tällä ryhmällä Susijengi lähtee MM-kisaleiritykseen!

Susijengin joukkue MM-leiritykseen nimetty
Pexels

Suomen koripallomaajoukkueella on kesällä ohjelmassa kaksi kotimaaottelua, valmistavat maaottelut Liettuassa ja Latviassa sekä kesän huipennuksena Aasian MM-kisat. MM-kisoihin valmistavaan leiritykseen on nyt nimetty 22 pelaajaa, joista valitaan lopuksi 12 pelaajaa loppukesän MM-kisoihin.

– Meillä on taas koossa laaja ja laadukas ryhmä, jonka pelaajat ovat saaneet antaa näyttöjä läpi kesän Rising Stars -leirityksessä ja Open Gym -harjoituksissa, joukkueen päävalmentaja Lassi Tuovi kommentoi leiritykseen valitusta joukosta.

Susijengi pelaa kahdesti tänä kesänä Suomessa kotiyleisön edessä. Ensin 4. elokuuta Tampereella Liettuaa vastaan ja sitten 9. elokuuta Espoossa olympiaesikarsintaturnaukseen valmistautuvaa Viroa vastaan.

Vielä ennen MM-kisoja Susijengi pelaa myös kaksi valmistavaa maaottelua Liettuassa sekä Latviassa.

– Pyrkimyksenämme on ottaa näistä neljästä maaottelusta maksimaalinen irti ja tarjota näytön paikkoja kisapaikoista taisteleville pelaajille, Tuovi kertoi.

Tätä ennen joukkue leireilee Helsingin URHEA-hallilla maanantaista 24. heinäkuuta alkaen MM-leirityksen merkeissä.

– Meillä on joukkueessa positiivinen sisäinen kilpailutilanne ja sopiva sekoitus arvokisaveteraaneja ja haastajapelaajia, jotka lähtevät kilpailemaan paikoista MM-joukkueessa.

NBA-seura Utah Jazzia edustava Lauri Markkanen on jo tässä vaiheessa varmuudella mukana MM-joukkueessa, mutta muista paikoista käydään tiukkaa taistelua.

Susijengin pelit MM-kisoissa starttaavat alkulohkon pelien osalta Japanissa perjantaina 25. elokuuta ottelulla Australiaa vastaan.

MM-kisaleiritykseen nimetyt pelaajat näet tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo