Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennisässälle 18 kuukauden pelikielto dopingrikkeiden takia: “Me pelaajat olemme tavallaan vankeja”

Mikael Ymer
AOP

Ruotsin tennistähti Mikael Ymer on joutunut viime aikoina ikävään valoon. Wimbledonissa hienosti pelannelle Ymerille mätkäistiin 18 kuukauden pelikielto dopingsäädösten rikkomisesta. Maailmanlistan neljänneksi sijoitettu Casper Ruud puolustaa virkaveljeään.

Mikael Ymer määrättiin puolentoista vuoden mittaiseen pelikieltoon hänen jätettyä saapumatta dopingtesteihin kolmesti saman vuoden aikana.

Pelaajan itsensä mukaan hänet oltiin jo vapautettu kyseisistä syytteistä, mutta ITF valitti päätöksestä. Uuden tuomion mukaan miehen pelikielto astuu voimaan välittömästi ja pitää hänet poissa tositoimista pitkälle ensi vuoteen asti.

Casper Ruud asettuu puolustamaan Ymeriä, joka esiintyi edukseen päättyneessä Wimbledonissa.

– Me pelaajat olemme tavallaan vankeja, sillä jos et ole paikalla, kun he (dopingtarkastajat) saapuvat joudut ongelmiin. Joskus sitä haluaisi lähteä tiettyyn kellon aikaan ystävien kanssa ulos syömään, mutta se ei ole aina mahdollista tarkastusten takia.

– Mikael teki virheen, mutta tiedän omasta kokemuksesta, että joskus tuollaista tapahtuu. Yleensä he soittavat ja käskevät saapua paikalle viidessä minuutissa rangaistuksen uhalla. Me olemme tarkkailun alaisina, joka tuntuu joskus rankalta. Nämä ovat kuitenkin säännöt.

Lähde: Express.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis