Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

AlphaTaurilta onnistuneet harjoitukset – Paluun tehnyt Ricciardo: “Meillä riittää vielä hienosäätöä”

Daniel Ricciardo, AlphaTauri
AOP

Daniel Ricciardon paluu tositoimiin lähestyy. Australialainen oli hyvillä mielin perjantaina järjestettyjen vapaiden harjoitusten jälkeen. Siitäkin huolimatta, että harjoitussessio jouduttiin keskeyttämään sääolosuhteiden vuoksi.

Unkarin GP:tä edeltävät vapaat harjoitukset lähtivät käytiin haastavissa olosuhteissa, jonka myötä kuusi kuljettajaa ei kellottanut lainkaan aikaa ensimmäisessä sessiossa. Yksi heistä oli paluun rattiin tehnyt AlphaTaurin Daniel Ricciardo, joka sijoittui toisissa harjoituksissa neljänneksitoista.

Ricciardon tallitoveri, Yuki Tsunoda oli neljänneksi nopein, mutta kaksikon välinen ero ei huolettanut australialaista. Ricciardo kertoi olevansa tyytyväinen auton toimivuuteen ja kertoi odotuksistaan lauantaille.

– Mielestäni sijoituksilla ei ole tässä kohtaa juurikaan merkitystä. Omalla kohdallani kyseessä oli enemmänkin tutustuminen auton ominaisuuksiin. Kaikki tuntui hyvältä.

– Ympärilläni on riittänyt runsaasti puhetta, mutta kun laitoin kypärän päähän ja istuin autoon tuntui, etten olisi ollut lainkaan poissa. Se oli mahtavaa.

– Emme saaneet aamulla juurikaan mitään aikaiseksi, mutta iltapäivällä pääsimme tositoimiin. Meillä riittää vielä hienosäätöä, mutta suurille muutoksille ei ole tarvetta.

– Olen tällä hetkellä luottavaisin mielin. Näytti siltä, että Yukilla oli niin ikään hyvä päivä. Uskon, että pärjäämme huomenna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1