Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tallin omistajanvaihdos painaa edelleen mieltä: “Tuntuu kuin joku olisi repinyt sydämen rinnastani”

Claire Williams
AOP

Williamsin omistajanvaihdois löi monet F1-fanit ällikällä. Kolme vuotta sitten tapahtunut muutos painaa edelleen Claire Williamsin, 47, mieltä. Nainen ei ole toiminut lajin parissa vuoden 2020 jälkeen.

Legendaarinen Sir Frank Williams päätti kolme vuotta sitten myydä tiiminsä yhdysvaltalaiselle sijoitusfirmalle Dorilton Capitolille. Raporttien mukaan Williamsin oikeudet siirtyivät uuteen omistukseen noin 136 miljoonan punnalla.

Pitkään mukana ollut Claire Williams jättäytyi sivuun vuoden 2020 Italian GP:n jälkeen. Williams on seurannut tämän jälkeen F1:tä vain etäältä ja paljastaa, että omistajanvaihdos tuntuu edelleen raskaalta asialta.

– Kun lähin Monzasta, tuntui kuin joku olisi repinyt sydämen rinnastani, eikä sitä ole koskaan palautettu. Asiat täytyy osata laittaa oikeisiin mittasuhteisiin, mutta tätä oli vaikea käsitellä kolme vuotta sitten, eikä se ole muuttunut.

– Tämä on suru, jonka kanssa on vaikea elää ja josta on hankala päästä yli. Menetimme myös isän ja kaikki tuntuu toisinaan vain unelta. Tapahtuivatko nämä asiat todella?

Sir Frank Williams muistetaan F1:n pisimpään toimineena tallipäällikkönä. Mies ehti saavuttaa uransa aikana muun muassa 9 valmistajien maailmanmestaruutta.

Lähde: Oxford Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1