Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formuloiden tähtikuski odottaa Unkarista parempaa viikonloppua! – “Lauantai on tärkeä meille…”

Helmut Markolta tiukka vaatimus Sergio Perezille
AOP

Unkarissa käydään tänä viikonloppuna Formulan ykkösten MM-sarjan kauden 11. osakilpailu. Viikonloppu käynnistyy perjantaina kaksilla harjoituksilla ja jatkuu lauantaina harjoituksilla sekä aika-ajoilla. MM-sarjan voittotaistelun osalta nyt alkaa olla viimeiset hetket nousta muilla mukaan, mikäli Max Verstappenin ylivoimaa pyritään estämään.

Red Bull Racing on tälläkin F1 -kaudella ollut täysin ylivertainen talli koko sarjassa. Hollannin Max Verstappen on matkalla kolmatta kertaa putkeen MM-sarjan voittoon. Edellisessä kilpailussa Englannin Silverstonessa Verstappen oli tuttuun tyyliinsä ylivertainen, vaikka menettikin lähdössä sijan.

Red Bullin kakkoskuskilla, Meksikon Sergio Perezillä on ollut viime kisoissa vaikeampaa. Edelliseen viiteen kisaan meksikolainen MM-sarjan kakkosmies ei ole selvittänyt tietään aika-ajojen päätösosioon. Silverstonessa Perez jäi ensimmäiseen sessioon heikosti ajoitetun nopean kierroksen takia.

MM-sarjassa ero tallikaveri Verstappeniin on jo huimat 99 pistettä ja se tarkoittaa pistelaskumenetelmällä neljää voittoa putkeen sekä neljää hollantilaisen keskeytystä.

– Yritän hoitaa Budapestin viikonlopun mahdollisimman yksinkertaisesti. Meidän täytyy onnistua lauantaina jatkossa, jotta meidän kisatilanne sunnuntaiksi helpottuu. Lauantai on tärkeä meille, kertasi Perez F1.com nettisivulla.

Red Bullin autoon on tulossa kehitysosia mutkaiselle Hungaroringin radalle. Perez uskoo, että jatkossa auto on paremmin ajettava myös meksikolaisen käsiin.

– Me tulemme näkemään sen viikonlopun aikana. Toivottavasti saamme ison askeleen eteenpäin. Koko ajan näyttää siltä, että tilanne tiivistyy entisestään radalla.

Viime vuonna Verstappen juhli Unkarissa voittoa. Lewis Hamilton oli kisassa toinen ja George Russell kolmas. Seuraavat paikat meni Ferrareille sekä Perezille. Tästä viikonlopusta odotetaan vahvaa Red Bullin lisäksi Mercedes GP:lle ja Ferrarille. Viime viikonloppuna pitkillä suorilla juhlineen McLarenin mahdollisuuksia epäillään, vaikka Lando Norris lähtikin kakkosrivistä viime vuotiseen kisaan Verstappenin epäonnistuttua aika-ajon kolmannessa osiossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1