Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen norjalaistähti täysin ylivoimainen! – Tässä Ruotsin ATP-kisan välieräparit

Casper Ruud on vahva massakenttäpelaaja.
AOP

Ruotsin Båstadissa pelataan tällä viikolla ATP-250 -tason turnausta. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Norjan Casper Ruud, joka on selvittänyt tiensä neljän parhaan joukkoon ilman erämenetyksiä. Ruud selvitti perjantaina tiensä lauantain välierään helpolla voitolla.

Norjan massakentillä erityisesti viihtyvä tennistähti Casper Ruud oli murskaavan ylivoimainen omassa puolivälierässään Itävallan Sebastian Ofneria vastaan. Ranskan avoimissa tänä vuonna loppuottelussa Novak Djokovicia vastaan pelannut Ruud murskasi itävaltalaisen, joka urakoi kahteen ensimmäiseen otteluun turnauksessa täydet kuusi erää. Ruud kaatoi Ofnerin selvästi 6-3, 6-4 -erin.

Ruudilla oli ottelussa yhteensä kahdeksan murtopalloa, mutta onnistui käyttämään vain kaksi hyödykseen. Kaksi kuitenkin riitti, sillä Ofner ei onnistunut käyttämään yhtään neljästä murtopallosta hyödykseen. Kaikki itävaltalaisen murtopallot tulivat ottelun avauserään.

Norjalainen saa välierässä vastaansa Italian kakkospelaaja Lorenzo Musettin. Musetti taipui avauserässä Itävallan Filip Misolicia vastaan 6-4 -pelein, mutta oli tämän jälkeen ylivoimainen. Musetti antoi kahteen viimeiseen erään Misolicille yhteensä kolme peliä vieden erät 6-1, 6-2 -pelein nimiinsä.

Lauantain toisessa välierässä Argentiinan Francisco Cerundolo kohtaa Venäjän Andrey Rublevin. Cerundolo hoiti omassa puolivälierässään maanmiehensä Federico Corian murtoja sisältäneessä ottelussa 6-3, 6-3 -erin. Rublev kaatoi perjantain huippuottelussa Saksan Alexander Zverevin yllättävän helposti 6-2, 6-3 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis