Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Unkarin GP lähestyy: Mercedeksellä todella kaksijakoinen perjantai

George Russell, Mercedes.
AOP

Unkarin GP lähestyy kovaa vauhtia. Mercedes-kuljettajat, Lewis Hamilton ja Charles Leclerc olivat kuin yö ja päivä perjantain vapaiden harjoitusten jälkeen.

Perjantaina järjestetyt vapaat harjoitukset keskeytettiin nopeasti, kun Red Bullin Sergio Perez menetti autonsa hallinnan ja törmäsi seinään. Meksikolaisen auto jäi radan varteen, jonka jälkeen Christian Hornerin ilme oli näkemisen arvoinen. Hetken tauon jälkeen myös Ferraria ohjastava Carlos Sainz Jr kolhi autoaan, mutta pystyi lopulta jatkamaan loppuun asti.

Mercedeksen Lewis Hamilton ei ajanut sateen takia maaliin ensimmäisissä harjoituksissa. Sateen tauottua toinen sessio sujui ilman keskeytyksiä ja Hamilton jäi kuudenneksitoista.

– Auto tuntui tänään huonommalta kuin koskaan. Teemme kuitenkin tänään ja huomenna töitä asian eteen. Viime vuonna tilanne oli samanlainen, mutta lopulta saimme kaiken toimimaan. Toivottavasti löydämme ratkaisut tälläkin kertaa, Hamilton tuumi.

Mercedeksen toinen kuljettaja, George Russellilla oli täysin päinvastaiset mietteet. Russell oli ensimmäisten harjoitusten nopein, mutta jäi toisen session viimeiseksi.

– Mielestäni autossa ei ollut mitään vikaa. Ajoimme kuitenkin vain yksillä renkailla. Kierrosajat eivät kerro koko totuutta. Olen kuitenkin varma, että huomenna kaikki toimii paremmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1