Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Ralli

Kalle Rovanperä uhkuu itsevarmuutta Viron MM-rallissa: “Jos minä haluan ajaa pohjat, niin minä ajan pohjat”

Kalle Rovanperä on huolestunut Kreikan MM-rallin olosuhteista
AOP

Viron MM-rallissa ajetaan sunnuntaina päätöspäivää. Toyotan suomalaistähti Kalle Rovanperä jatkoi sunnuntaiaamuna siitä, mihin lauantaina jäi ja paineli päivän toisella erikoiskokeella jälleen pohjat.

Kalle Rovanperä paineli Kambjan pätkällä jo 11. perättäisen pohja-ajan Virossa. Miehen tallikaveri Elfyn Evans jäi 4,6 sekunnin päähän. Rovanperä on ollut Viron MM-rallissa aivan omassa luokassaan ja johtaa ylivoimaisesti kisaa.

– Ajaminen tulee hyvin. Ehkä vähän kovempaa voisi mennä, jos puskisi, mutta sitten tulisi virheitä. Tällä rytmillä ajat vain tulevat, Rovanperä kertoi Rallit -sivustolla.

– Jos minä haluan ajaa pohjat, niin minä ajan pohjat, itsevarmuutta uhkuva Rovanperä heitti viitaten Markku Alénin lausahdukseen Portugalin rallista vuodelta 1987.

Sunnuntain avauspätkän myötä Rovanperän johto toisena olevaan Hyundain Thierry Neuvilleen on jo 45,2 sekuntia. Neuvillen tallikaveri Esapekka Lappi on kokonaistuloksissa parhaillaan kolmantena, mutta takaa tuleva Evans kuroi miesten välisen välimatkan enää 7,9 sekuntiin.

– Olen yllättynyt ajasta. Luulin, että ajoin tosi hyvän pätkän, Lappi harmitteli.

Hyundain Teemu Suninen on rallissa viidentenä ja M-Sport Fordin Pierre-Louis Loubet kuudentena. Toyotan Takamoto Katsuta vaanii Loubet´n takana vain 3,2 sekunnin päässä.

Rovanperän kolmas perättäinen voitto Virossa näyttää siis lähestulkoon varmalta, kun ajamatta on enää kaksi erikoiskoetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Ralli