Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Sami Välimäki iskuasemissa! – The Open päätökseen sunnuntaina

Yhdysvaltain Brian Harman The Openissa.
AOP

Golfin vuoden viimeinen major-turnaus eli The Open pelataan sunnuntaina loppuun. Turnausta on tänä vuonna pelattu Liverpoolin viheriöillä. Kisaa kolmen kierroksen jälkeen johtaa Brian Harman. Ilman suurempia epäonnia Harman tulee myös matkaamaan turnauksessa voittoon.

Golfin The Open on edennyt päätöspäivään. Kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen turnausta johtaa Yhdysvaltain Brian Harman. Harman on pelannut kolme ensimmäistä kierrosta tulokseen -12.

Kolmannella kierroksella Harman pelasi etuysillä väylät yksi ja neljä tulokseen bogey, mutta kiri ennen etuysin päätöstä tilanteeksi nollan. Takaysillä Harman löi tuloksen -2 ja paransi saldoaan ennen päätöspäivää.

Toisena päivänä Harmanin etuysin väylät 2-5 menivät kaikki birdeihin ja väylä numero 19 eagleen. Toisen kierroksen yhdysvaltalainen pelasi hienosti -6 tulokseen.

Harmanin kanssa päätöskierroksen pelaa kisassa toisena oleva Yhdysvaltain Cameron Young. Young teki kolmannella kierroksella hienon nousun, sillä yhdysvaltalainen pelasi tuloksen -5. Young päätyi kierroksella bogeyhin kertaalleen ja se tapahtui väylällä numero seitsemän.

Kisassa kolmanneksi on noussut Espanjan Jon Rahm. Rahm aloitti turnauksen pelaamalla torstaina tuloksen +3. Toisen kierroksen jälkeen espanjalaisen kortti näytti vielä lukemaa +2, mutta hurja kolmospäivä nosti Espanjan supertähden kolmanneksi. Rahm pelasi lauantaina tuloksen -8 ja oli etenkin takaysillä ylivoimainen lyömällä kuudelle väylälle birdien.

Suomen Sami Välimäki on jaetulla sijalla 41. Välimäki on turnauksessa tuloksessa +1 kolmen päivän jälkeen. Lauantaina tulos oli -1. Torstaina Välimäki kiersi radan tulokseen +5, mutta paransi perjantaina merkittävästi, kun toinen kierros taittui -3 tulokseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf