Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Unkarin GP ei tarjonnut yllätyksiä – McLarenin kova vauhti sai jatkoa

Lando Norris
AOP

Unkarin GP päättyi vähemmän yllättäen Red Bullin juhliin, kun Max Verstappen vei kilpailun nimiinsä. McLarenin viimeaikainen hyvän vire sai jälleen jatkoa, kun Lando Norris ylsi toiselle sijalle.

Red Bullin ylivoima sai jälleen jatkoa Unkarin GP:ssä, kun talli otti jo ennätyksellisen 12 peräkkäisen voittonsa. Max Verstappenille ei löytynyt tälläkään kertaa pysäyttäjää, mutta muista palkintopallin sijoista käytiin äärettömän tasaista kamppailua.

Red Bullin toinen kuski, Sergio Perez joutui lopulta pettymään, kun McLarenilla hyvää jälkeä viime aikoina tehnyt Lando Norris ajoi toiselle sijalle. Norris myönsi kilpailun jälkeen, että kakkossija irtosi kaikkea muuta kuin helposti.

– Tämä oli todella vaikea kisa. Haasteita riitti loppuun asti, etenkin kun ’’Checo’’ (Perez) pystyi saavuttamaan minua. Onnekseni hänen vauhtinsa ei kuitenkaan riittänyt, joten olen onnellinen.

– Minulla oli kisan alussa ongelmia ja tein virheen heti ensimmäisessä mutkassa. Jälleen palkintopallille pääseminen tuntuu kuitenkin mahtavalta.

– Olemme tällä hetkellä tyytyväisiä saavuttamaamme kehitykseen. Tämä on kova saavutus, kun ottaa huomioon missä olimme vielä muutama kilpailu sitten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1