Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen tallikaveri avasi suomalaisen kisan maksanutta starttia: “Yhtäkkiä jokin meni pieleen”

Formula 1
Pixabay

Alfa Romeon hienosti alkanut viikonloppu Unkarissa suli lopulta karvaaseen pettymykseen sunnuntain osakilpailussa.

F1-kauden 11. osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Unkarin Budapestissa. Lauantain aika-ajot enteilivät Alfa Romeolle hyvää, sillä tallin molemmat kuljettajat pääsivät loistavista asetelmista sunnuntain kilpailuun. Koko homma suli kuitenkin käsiin ennen kuin se ehti oikeastaan edes alkaakaan.

– Lauantain tuloksen aiheuttama riemu kääntyi päälaelleen, eikä voi kiistää, että tämä päivä on ollut suuri pettymys, Zhou Guanyu myönsi Alfa Romeon sivuilla.

Valtteri Bottas pääsi starttaamaan lähtöruudusta seitsemän, viidennestä lähtöruudusta startanneen tallikaverinsa Zhoun takaa. Zhou tyri kuitenkin oman starttinsa täysin ja veti mukanaan alas myös Bottaksen.

– Olin täydellä kaasulla ja sitten yhtäkkiä jokin meni pieleen, ja jouduin tekemään koko prosessin uudestaan vain saadakseni kunnon startin, Zhou kertasi pieleen mennyttä starttia.

Mönkään menneen startin jälkeen Zhou myönsi, ettei paljoa ollut enää tehtävissä. Niin kiinalainen kuin Bottaskin menettivät molemmat asemansa, eikä kapuaminen takaisin kärkikamppailuun enää onnistunut.

– Olimme lähtöruudukon loppupäässä, eikä meillä ollut paljon mahdollisuuksia nousta takaisin, Zhou harmitteli.

Heikon startin myötä myötä suli myös tallin mahdollisuudet pisteille, vaikka vielä lauantain aika-ajojen jälkeen Bottas muun muassa ennakoi molempia autoja pisteille. Suomalainen ei kuitenkaan uskonut, että päivä kaatui pelkästään Zhoun ongelmiin, eikä uskonut, että ilman alun ongelmiakaan vauhti olisi välttämättä pisteille riittänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1