Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Entisen NFL-tähden veli pidätetty – Hurjat syytekohdat julki

Amerikkalainen jalkapallo
Unsplash

New England Patriotsin entinen sisempi laitahyökkääjä, Aaron Hernandez menehtyi vuonna 2017 hirttäydyttyään pidätyssellissä. Perheen suru ei ole päättynyt tähän, sillä lähteiden mukaan Aaronin veli Dennis Hernandez on pidätetty kouluampumisen suunnittelusta.

Entisen NFL:tähden, Aaron Hernandezin veli Dennis John Hernandez on otettu USA Todayn tietojen mukaan poliisin huostaan. Hernandezin kerrotaan uhkailleen joukkoampumisella ja suunnitelleen aseellista hyökkäystä Connecticutin ja Brownin yliopistoihin. Mies on pidätettynä 250 000 dollarin takuita vastaan.

Connecticutin osavaltioon kuuluvan Bristolin paikallinen poliisiraportti kertoo, että kaksi ihmistä oli ottanut yhteyttä viranomaisiin Hernandezin poikkeavan ja häiritsevän käyttäytymisen takia. Raportissa kerrotaan, että aiemmin Hernandezin kanssa seurustellut nainen oli lainannut tälle autoa, jota mies oli pyytänyt voidakseen osallistua oikeudenkäyntiin muita asioita koskien.

Naisen mukaan Hernandez oli myöntänyt, että tosiasiassa hän oli mennyt Connecticutin ja Brownin yliopistoihin, mitä ilmeisimmin tutustumaan rakennusten tiloihin, suunnitelmiensa toteuttamista varten.

Poliisi pääsi Hernandezin aikeista selville ja hänet pidätettiin kotoaan viime viikolla. Hernandez vastusti pidätystä, joten hänet taltuttamiseen jouduttiin käyttämään voimakeinoja.

Hernandez pelasi veljensä tavoin aiemmin jalkapalloa, muttei yltänyt koskaan huipputasolle. Peliuransa jälkeen hän työskenteli Brownissa pelinrakentajien valmentajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut