Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedeksellä ollaan valmiita toivottamaan potkut saanut Nyck de Vries takaisin F1:seen: “Hän olisi varmasti erittäin hyödyllinen meille siinä roolissa”

Nyck de Vries
AOP

Mercedeksellä ollaan valmiita toivottamaan Nyck de Vries takaisin talliin hollantilaisen potkujen myötä.

Nyck de Vries sai pari viikkoa sitten AlphaTaurilta potkut. Red Bullin sisartalli AlphaTauri sekä Red Bull-neuvonantaja Helmut Marko saivat tarpeekseen, kun hollantilaiskuljettaja ei pystynyt ajamaan 10 kisassa kertaakaan pisteille.

Ennen AlphaTaurille siirtymistä de Vries oli osa Mercedeksen tiimiä ja nyt hopeanuolissa ollaankin valmiita raottamaan ovea hollantilaiselle takaisin F1-sarjaan.

Ennen F1-uraansa de Vries oli Mercedeksellä varakuljettajan roolissa sekä ajoi Formula E-sarjaa menestyksekkäästi.

Mercedeksen tekniikkajohtaja Andrew Shovlin onkin sanonut, että 28-vuotias hollantilaiskuljettaja olisi “tervetullut” takaisin hopeanuoliin varamiehenä. Mies kuitenkin uskoo, että de Vries itse tavoittelee mieluummin kisapaikkaa kuin paikkaa taustajoukoissa.

– Uskon, että Nyck haluaa muutakin kuin vain simulaattorikuljettajaksi, joten hän haluaa ajaa kilpaa, Shovlin sanoi Motorsport.comille.

– Olen puhunut hänen kanssaan vain tekstiviestillä, ja hän lupasi kertovansa minulle, miten hänen suunnitelmansa etenevät.

– Hän olisi varmasti erittäin hyödyllinen meille siinä roolissa, ja olisi hienoa saada hänet takaisin siihen rooliin. Epäilen kuitenkin, että hän keskittyy kisapaikkojen löytämiseen.

– Jos ei Formula 1:ssä, niin jossain muussa isossa ja kilpailukykyisessä sarjassa. Hän on selvästi erittäin lahjakas: hän on F2-mestari ja Formula E -mestari.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1